Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЯкий парфум вибрати для чоловіка?

Який парфум вибрати для чоловіка?

Этот материал также доступен на русском языке
Кілька років тому на полицях парфумерних магазинів були представлені переважно парфуми для жінки. І десь там, у куточку, можна було побачити флакончики з чоловічою туалетною водою. Сьогодні ситуація кардинально змінилася.

Чоловічих ароматів представлено не менше ніж жіночих. Щоб зробити подарунок чоловікові у вигляді парфуму, потрібно розібратися в достатку ароматів і вибрати відповідний варіант.

Характер чоловіка має значення

Парфумерія для чоловіків вважається чудовим подарунком. Але не всі знають, як правильно вибрати і зробити такий делікатний презент.

  • Якщо чоловік вам добре знайомий і ви досить непогано знаєтеся на його характері, то вибрати для нього парфум буде нескладно. Головне виділити основні риси характеру.
  • Якщо ви маєте справу з діловим типом особистості, зверніть увагу на аромати, наповнені деревними та трав’яними відтінками з легкою нотою кедра або сандала.
  • Для чоловіка, який любить спорт і вважає, що ранкова пробіжка це здоров’я та повнота відчуттів, а не повсякденний обов’язок, то найкращим подарунком такій людині буде парфум, спеціально створений для спортивних людей. Такі аромати наповнені одночасно і енергією та стриманістю. Вони допоможуть чоловікові відчути адреналін у крові, а й у шкірі. Спорт-аромат — це насамперед свіжі ноти цитрусу та морського бризу, які згодом розкриваються у складнішому купажі кедра, неролі, ванілі. Ідеальним вибором у цій категорії стане привабливий Allure Homme Sport, який використовується, як правило, у весняно-літній період.
  • Чоловіку, який має творчу натуру і любить бути загадковим і непередбачуваним, запропонуйте парфум із теплим ароматом хвої з найрізноманітнішими відтінками.
  • Чоловік, який любить амплуа джентльмена, оцінить яскравий аромат, наповнений харизмою та багатством післясмаку. Такі аромати починають своє звучання із солодкувато-пряних алкогольних нот рома, приправлених спеціями. Далі відкривається елегантний аромат ірису та меду.

Як розібратися в достатку парфумерних ароматів для чоловіків?

Якщо ж чоловік вам мало знайомий, наприклад, знайомство з ним тільки починається, вибирати парфум у подарунок найкраще орієнтуючись на групи ароматів.

Усі їх можна розділити на кілька видів: морські, східні, деревні, акватичні (водні), зелені і, звичайно ж, квітково-фруктові:

  1. Парфум з морським ароматом славиться своєю легкістю та свіжістю. Крім морських нот, у них присутні також евкаліптові та цитрусові.
  2. Східні аромати для чоловіків наповнені пряними нотами, які гармонійно переплітаються із деревними. Такі парфуми просто вибухають тонким ароматом перцю, шафрану, мускусу та тютюну.
  3. Деревні аромати багаті на ноти кедра, сандала. Найчастіше у назві такого парфуму є слово «wood».
  4. Акватичні або водні аромати наповнені легким та свіжим звучанням. Вони найбільш актуальні у літній період, оскільки наповнені акордами базиліка та цитрусу. Флакони з таким ароматом виконані в блакитній гамі кольорів, а в назві зустрічається слово «aqua».
  5. Зелені аромати — це насамперед ноти хвої, кардамону, лаванди та м’яти.
  6. Квітково-фруктовий парфум порадує багатим ароматом лаванди, жасмину, османтусу та зеленого яблука.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні