Статті

Хочете приготувати смачну селеру?

Для нашої страви знадобляться:

  • середній корінь селери,
  • два зубчики часнику,
  • трохи чебрецю (свіжого або сухого),
  • оливкова олія,
  • сіль і перець.

Як готувати?

  • Корінь селери очистити і нарізати сантиметровими кубиками, порубати часник.
  • У сковороді розігріти оливкову або іншу олію, обсмажити селеру, чебрець і часник протягом 5-6 хвилин, до рум’яної скоринки.
  • Посолити і поперчити.
  • Додати 3-7 столових ложок води (за кількістю коренеплоду) і готувати під закритою кришкою на невеликому вогні 20 хвилин до розм’якшення.
  • Готову селеру трохи розімніть ложкою.

Подавайте, посипавши листям чебрецю.

***

Порада

Щоб суп з локшиною вийшов прозорим, опустіть її в киплячу воду на 1 хвилину, відкиньте на друшляк, а потім додайте у бульйон.

Читайте також:

Новое на сайте

  • Статті

Як правильно обрати автоматичні вимикачі для захисту домашніх мереж

Вимикачі відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки електричних мереж та пристроїв. Вони не лише регулюють…

02/05/2024 00:58
  • Статті

Ножі Колд Стіл: легенда в світі холодної зброї

Колд Стіл - це американський бренд, який вже понад 40 років виробляє одні з найкращих…

02/05/2024 00:16
  • Новини

Ця рослина обов’язково має бути на вашій кухні – вона підтримує здоров’я та затишок

Люди все більше прагнуть здорового способу життя і обирають натуральні способи поліпшення свого здоров'я. Один…

01/05/2024 22:57
  • Новини

Погода в Україні на четвер, 2 травня

В Україні 2 травня буде сонячно та тепло, температурні показники порадують своїми значеннями. Синоптики впевнені,…

01/05/2024 22:19
  • Новини

​Магнітні бурі на четвер, 2 травня

Чи варто очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?

01/05/2024 21:36
  • Новини

Православний церковний календар на травень 2024 року за новоюліанським та юліанським стилем

Перехід Православної церкви України (ПЦУ) на новоюліанський календар спричинив зміни до календаря. У 2024 році…

01/05/2024 20:59