No menu items!
П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаСпоживачТактичні черевики та рюкзак – відміни від туристичних варіантів

Тактичні черевики та рюкзак – відміни від туристичних варіантів

Будь-який одяг чи взуття, що використовується військовими, повинні мати спеціальні особливості та це не можуть бути звичайні речі.

Наприклад, робочі рукавиці для садових робіт і тактичні рукавиці – це два зовсім різних різновиди виробів. Оскільки військові, представники різних силових професій, люди, що мають працювати за екстремальних умов (але військові все ж таки особливо) виконують надважливі та небезпечні завдання, взуття та одяг мають не перешкоджати рухам, допомагати розв’язувати задачі та зберігати тепло, відводити вологу, бути легкими та зручними. Тому тактичні черевики сьогодні користуються таким величезним попитом, так само як тактичні рюкзаки та верхній одяг для військових.

Багато хто думає, що військове  взуття це просто високі берці для військових. Але в сучасному світі це не так. Розроблено інноваційні моделі тактичних черевиків, до різновидів яких, окрім формених високих берців, входять ще й таки категорії взуття:

  • Літні тактичні черевики. Від цивільного взуття відрізаються тим, що створені з більш легких та дихаючих тканин (кордура, нубук, спандекс та інші).
  • Берці тактичні для спецпризначенців.
  • Тактичні кросівки, відносно молода категорія взуття, яка добре показала себе на практиці, полюбилась військовим та знайшла велику популярність. Є ще й тактичні кеди, але це взуття орієнтовано на моряків.
  • Тактичні черевики різних моделей, які ще класифікуються в середині цієї групи.

Відмінності тактичного рюкзака

Велике значення має не тільки одяг та взуття, а й спеціальне спорядження, і тактичні рюкзаки належать саме до спорядження, адже в них має компактно зберігатися все необхідне, що повинно бути під рукою, але добре упаковано.

Головна відмінність тактичних рюкзаків помітна зовні відразу – вони мають бути непомітними, тож, реалізовано забарвлення, як у всіх військових речей. Використовується піксель, койот, олива.

Втім, не менш важливою є така відмінність, як система кріплення. Її призначення – розвантажити власника, раціонально розмістити все необхідне. В тактичних рюкзаках використовується особлива система кріплення, без неї рюкзак набуває статусу звичайного туристичного.

Великі вимоги висуваються до матеріалу, з яких виготовляють тактичні рюкзаки. Нейлон, міцне волокно, спеціалізовані тканини, кордура. Щільність тканини має бути нормована і також відповідати вимогам. Регламентовано також і ширину лямок, кількість відділів, наявність додаткових опцій в залежності від призначення рюкзаку. Можна стверджувати, що для туристичної мети тактичний рюкзак прекрасно підійде, а от навпаки – ні.

Купляючи тактичні черевики чи тактичний рюкзак, звертайте увагу на сертифіковані вироби відомих виробників. Це розробки, які втілено дійсно аби полегшити та зберегти життя бійця. Також купляти тактичні черевики, рюкзак варто тільки у надійних продавців, які реалізують гарантовано оригінальну продукцію. Так ви будете впевненими, що вона впорається зі своїм завданням на 100%.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні