Квашену капусту, навіть дуже кислу, краще не промивати, тому що при цьому губляться вітаміни та мікроелементи. Перед варінням її слід віджати і додати за смаком цукор або свіжу капусту.
Частину перекислої капусти можна просто віджати, скласти щільно в літрові банки і зверху залити невеликою кількістю окропу. Зберігати її краще в холодильнику, а використовувати для приготування солянки. На качан свіжої капусти для такої солянки кладіть 1-2 жмені квашеної. Солянка вийде чудовою, з пікантним смаком.
Частину перекислої капусти можна використовувати для салату. На 1 кг капусти візьміть 2 моркви, натерті на великій тертці, і 2 тонко порізані зелених яблука. Добре перемішайте, додайте трохи цукру. Щільно складіть у скляну банку, якщо соку буде мало, можна додати трохи кип’яченої охолодженої води.
Перед подачею у такий салат можна додати дрібно порізану цибулю або промиті родзинки, заправити олією.
ДО ВІДОМА. У розсолі квашеної капусти стільки ж вітаміну С, скільки у самій капусті.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…