У деяких недуг переходить у хронічну форму, в інших періодично трапляються гострі напади, які нерідко застають зненацька. Проте з якою б формою захворювання людина не зіткнулася, завжди є можливість полегшити свій стан народними засобами.
2 столові ложки листя залити 2 склянками окропу, настояти 20 хвилин, процідити. Приймати по 1/2-1 склянці за 15-20 хвилин до їди 2-3 рази на день. Застосовується при хронічному гастриті.
Столову ложку грубо стовченого кореня залити склянкою води і кип’ятити на повільному вогні під кришкою 20 хвилин, остудити, процідити. Приймати по столовій ложці 3-5 разів на день.
30 г подрібненого коріння залити 1,5 склянки води, довести до кипіння, потримати на слабкому вогні або киплячій водяній бані 30 хвилин, охолодити, процідити. Приймати по столовій ложці кожні 2 години. Застосовується при запальних процесах у шлунку та кишечнику.
З книги «Домашній лікарський порадник»
Вважається, що печериці, вирощені промисловим способом, абсолютно нешкідливі і їх можна їсти навіть сирими.
З віком або за наявності деяких захворювань людина може страждати від запаморочення, хитки ходи. Зрозуміло,…
Коли немає бажання займатися випічкою, а смачненького хочеться, цей рецепт буде якраз: швидко, просто, а…
Зростання цін на продукти харчування і ліки відчутно позначається на гаманцях пенсіонерів і людей з…
Пенсію в Україні виплачують у період з 4 по 25 число місяця, за який виплачується…
Які культури можна посадити біля кабачків, а які не можна, щоб не втратити врожай? Дотримуйтесь…