Каші зміцнюють серцево-судинну систему, допомагають боротися зі стресом, підвищують рівень енергії в організмі, позитивно впливають на мікрофлору кишечника.
Гарбузова каша з медом покращує моторну функцію кишечника, посилює сечовиділення, виведення солей з організму.
Перед тим, як зварити кашу з гарбуза, варять крупу. Наприклад, дуже популярна каша з гарбуза з пшоном або рисова каша з гарбуза. Рецепти приготування досить прості, а вже каша з гарбузом у мультиварці і не завдасть клопоту.
Гарбуз необхідно очистити від шкіри та насіння, нарізати дрібними кубиками, припустити його з вершковим маслом.
Потім підсипати манну крупу або попередньо розпарене пшоно, додати мед, сіль і варити до готовності.
На 500 г гарбуза – 1/2 склянки води, 60 г манної крупи, 2 столові ложки меду та 20 г вершкового масла.
Кухонна губка – лідер за кількістю бактерій на кухні. Як її очистити? Робіть це з…
Після кількох років буйного цвітіння півонії раптом починають слабо цвісти або зовсім не зав'язують бутони.…
8 травня в Україні очікується суттєве зниження температури та дощі на Закарпатті та місцями у…
Чи варто цього дня очікувати геомагнітних хвилювань?
Якщо нас дошкуляє зубний біль, ми на все готові, аби він припинився. А тим часом,…
Давайте, шановні читачі, зараз не зациклюватимемося ані з приводу дати тієї, 1945 року, перемоги (8…