Каші зміцнюють серцево-судинну систему, допомагають боротися зі стресом, підвищують рівень енергії в організмі, позитивно впливають на мікрофлору кишечника.
Гарбузова каша з медом покращує моторну функцію кишечника, посилює сечовиділення, виведення солей з організму.
Перед тим, як зварити кашу з гарбуза, варять крупу. Наприклад, дуже популярна каша з гарбуза з пшоном або рисова каша з гарбуза. Рецепти приготування досить прості, а вже каша з гарбузом у мультиварці і не завдасть клопоту.
Гарбуз необхідно очистити від шкіри та насіння, нарізати дрібними кубиками, припустити його з вершковим маслом.
Потім підсипати манну крупу або попередньо розпарене пшоно, додати мед, сіль і варити до готовності.
На 500 г гарбуза – 1/2 склянки води, 60 г манної крупи, 2 столові ложки меду та 20 г вершкового масла.
Позбавити водійських прав можуть навіть тих, хто не порушує правила дорожнього руху. Банальна перевірка документів…
7 квітня в Україні відзначають Всесвітній день здоров'я. Християни вшановують пам'ять святого преподобного Юрія Мелітійського.…
До першої групи інвалідності належать люди, які повністю втратили працездатність і вимагають постійної опіки. Вони…
6 квітня святкує свій 55-й день народження Ірина Білик. Ім’я співачки стало символом нової вітчизняної…
Досвідчені овочівники розповіли, чим потрібно підживити кабачки та цукіні, щоб урожаю вистачило і для власного…
7 квітня очікується мокрий сніг у північних та місцями центральних областях, у західних - подекуди…