Каші зміцнюють серцево-судинну систему, допомагають боротися зі стресом, підвищують рівень енергії в організмі, позитивно впливають на мікрофлору кишечника.
Гарбузова каша з медом покращує моторну функцію кишечника, посилює сечовиділення, виведення солей з організму.
Перед тим, як зварити кашу з гарбуза, варять крупу. Наприклад, дуже популярна каша з гарбуза з пшоном або рисова каша з гарбуза. Рецепти приготування досить прості, а вже каша з гарбузом у мультиварці і не завдасть клопоту.
Гарбуз необхідно очистити від шкіри та насіння, нарізати дрібними кубиками, припустити його з вершковим маслом.
Потім підсипати манну крупу або попередньо розпарене пшоно, додати мед, сіль і варити до готовності.
На 500 г гарбуза – 1/2 склянки води, 60 г манної крупи, 2 столові ложки меду та 20 г вершкового масла.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…