Каші зміцнюють серцево-судинну систему, допомагають боротися зі стресом, підвищують рівень енергії в організмі, позитивно впливають на мікрофлору кишечника.
Гарбузова каша з медом покращує моторну функцію кишечника, посилює сечовиділення, виведення солей з організму.
Перед тим, як зварити кашу з гарбуза, варять крупу. Наприклад, дуже популярна каша з гарбуза з пшоном або рисова каша з гарбуза. Рецепти приготування досить прості, а вже каша з гарбузом у мультиварці і не завдасть клопоту.
Гарбуз необхідно очистити від шкіри та насіння, нарізати дрібними кубиками, припустити його з вершковим маслом.
Потім підсипати манну крупу або попередньо розпарене пшоно, додати мед, сіль і варити до готовності.
На 500 г гарбуза – 1/2 склянки води, 60 г манної крупи, 2 столові ложки меду та 20 г вершкового масла.
В Україні стрімко зростає кількість водіїв, які втрачають право керувати авто. МВС публікує тривожну статистику.
У головній компанії-газопостачальнику країни зробили важливу заяву для побутових споживачів. Що треба знати.
Українцям обіцяють справедливіші пенсії: у Мінсоцполітики розробляють механізм, що має виправити неспівмірність розрахунків.
Не секрет, що одяг із секонд-хенду має дуже неприємний запах, який звичайним пранням іноді взагалі…
Пенсійний фонд попередив: частина українських пенсіонерів ризикує залишитися без грошей уже з 2026 року. Що…
Огірки чи кабачки? Дієтологи зважили користь обох літніх овочів і розповіли, чим вони відрізняються.