No menu items!
Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЧим корисний корпоративний мерч

Чим корисний корпоративний мерч

Що таке взагалі мерч?  Якщо пояснювати це по простому, то це продукція із символікою, яка визначає належність до певного бренду. Слово «мерч» походить від англійського слова «merchandise», що означає «товар» або «продаж».

Для будь-якої компанії, мерч корисний тим, що це по суті безкоштовна реклама компанії. Адже мерч допомагає виділитись серед конкурентів. Товари із символікою бренду продають за вас, а людина, що одягає одяг з символікою компанії, стає живою рекламою.

Корисні ефекти корпоративного мерча для бренду

  1. Покращує впізнаваність компанії. Ви виробляєте якісну продукцію зі своєю символікою. Співробітники та клієнти, користуються нею та демонструють іншим людям. Ну а інші люди звертають увагу на дизайн, цікавляться річчю та знайомляться з цінностями вашої компанії.
  2. Створює внутрішній бренд. Наприклад, ви хочете показати себе екологічна компанія. Для цього, наприклад ви створюєте корпоративний мерч у вигляді еко сумок з написом: «збережемо природу від пластику» та логотипом компанії.Ваші співробітники виходять у них на міське прибирання на підтримку екології. Інші люди одразу розуміють, що компанія поділяє важливі для них погляди та цінності. Ваш профіт – лояльні претенденти або потенційні клієнти хочуть з вами співпрацювати.
  3. Вплив на близьке оточення співробітників. Адже багато хто зі співробітників, буде передавати мерч своїм близьким, і таким чином, якщо мерч якісний, батьки або діти співробітника будуть носити і рекламувати ваш бренд. А ще, часто мерч носять люди похилого віку. Чому так відбувається? Все просто, якщо мерч не якісний, або такого дизайну що не кожен готовий його одягти на себе, то зазвичай такий мерч йде батькам, пенсіонерам, котрим головне взагалі наявність функціоналу, а не дазайн чи якість. Але це приклад поганого мерча. Наприклад у компанії Євро-бренд порадять тільки якісний мерч, котрий не соромного демонструвати та одягати.

Ціна на мерч та невеликі компанії

Якщо ви думаєте, що випустити свій мерч це дорого – то це зовсім не так. Наприклад замовити футболки – можна від 20 одиниць. І ціна навіть на якісну тканину буде такая к у масс маркеті. Тому навіть невеликі фірми можуть собі дозволити привітати співробітників корпоративними речами.

Як щодо варіантів мерча

Зараз дуже багатий вибір речей, на котрі можна нанести логотип. У компанії Євро-бренд ви можете замовити корпоративний мерч таких категорій: пауербанки, бездротові зарядні пристрої для смартфонів, еко сумки, щоденники, планнери, авторучки, олівці, папки, футболки, худі, спортивний одяг, штани, шкарпетки, жилети, кепки, панами та ще багато чого іншого.

Де краще використовувати мерч

Часто виготовлення мерча замовляють на різні публічні заходи: на кшталт конференцій, марафонів, фестивалів, презентацій та інших заходів. Це привертає претендентів, привертає увагу до бренду роботодавця.

Як наповнення для welcome pack новим співробітникам допомагає людині швидше пройти адаптаційний період і стати частиною компанії. І це просто приємно, коли тебе беруть на роботу і ти одразу отримуєш чашку, блокнот, футболки та інше.

Як заохочення на зборах співробітників, підбиття підсумків проекту, корпоративні заходи.

Як подарунки постійним клієнтам, або використовувати як акцію, при купівлі продукції, клієнт бонусом отримує ваш мерч.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні