Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачМобільний зв'язок: який тариф вигідніший?

Мобільний зв’язок: який тариф вигідніший?

Этот материал также доступен на русском языке
Мобільний зв'язок протягом останнього року дуже подорожчав. Тепер, щоб залишатися на зв'язку з близькими і користуватися мобільним інтернетом, доводиться викладати солідну суму.

Ми вибрали найдешевші пакети мобільних операторів, придбання яких не надто вплине на ваш гаманець.

  • «Київстар»

«ЛАВ ЮЕЙ. НА МАКСИМУМ». У пакет «Лав ЮЕЙ» (Love UA). На максимум» входить 15 гігабайтів мобільного інтернету, безліміт на дзвінки «Київстар» та 150 хвилин на номери інших мобільних операторів та роумінг – дзвінки за кордон для тих, чиї рідні на час воєнних дій виїхали за кордон. Ви зможете дзвонити до Польщі, Італії, Німеччини, Чехії, Узбекистану, Ізраїлю, США, Канади, Китаю, Індії, Іспанії, Молдови та Румунії.

Вартість пакету – 175 гривень на 4 тижні.

«ЛЮБОВ ДО БАТЬКІВ». Цей пакет ви зможете оформити лише за умови пред’явлення паспорта.

До нього входять 5 гігабайтів мобільного інтернету, безліміт на дзвінки у мережі «Київстар», 50 хвилин на інші мобільні та міські номери по Україні, а також ви зможете надіслати 50 повідомлень у межах країни.

Вартість пакету – 125 гривень на місяць.

  • «Лайфселл»

«ВІЛЬНИЙ ЛАЙФ». У цьому пакеті – безлімітний інтернет, 1600 хвилин на всі номери по Україні – мобільні, міські, у тому числі «Лайфселл». Після використання цих хвилин – безліміт на «Лайфселл».

Вартість тарифу – 180 гривень на 4 тижні.

«СМАРТ ЛАЙФ». У цей пакет мобільного оператора «Лайфселл» входять 25 гігабайтів мобільного інтернету, 800 хвилин на дзвінки на всі мобільні номери по Україні, у тому числі «Лайфселл». Після використання всіх хвилин на мобільні номери по Україні вам залишається безліміт на дзвінки всередині мережі «Лайфселл».

Вартість пакету – 120 гривень на 4 тижні.

«ПРОСТО ЛАЙФ». Цей пакет пропонує 8 гігабайтів мобільного інтернету і 300 хвилин на дзвінки на усі мобільні номери по Україні, включаючи «Лайфселл». Після використання ліміту ви зможете необмежено дзвонити на номери «Лайфселл».

Вартість пакету – 90 гривень на 4 тижні.

  • «Водафон»

«СУПЕРНЕТ ТУРБО». Тим, хто придбає пакет «СуперНет Турбо» («SuperNet Turbo»), мобільний оператор обіцяє безліміт на мобільний інтернет та 800 хвилин на всі номери по Україні, куди входять «Водафон», мобільні та міські номери, а після використання хвилин – безліміт у мережі «Водафон». Також до пакету входять 50 повідомлень.

Важливо знати, що у тарифі «СуперНет Турбо» спеціальні умови з 1 липня 2022 року на постійній основі діють на обмеженій території, куди входять: Вінницька, Житомирська, Хмельницька, Тернопільська, Івано-Франківська, Одеська, Черкаська, Львівська, Волинська, Чернігівська, Рівненська, Полтавська та Дніпропетровська області.

За межами території дії спеціальних умов у пакет включається 10 гігабайтів мобільного інтернету та 800 хвилин на дзвінки на 4 тижні. Крім того, є дзвінки за кордон, але умови слід уточнювати у оператора.

Вартість пакету – 125 гривень на 4 тижні.

«СУПЕРНЕТ СТАРТ». У пакеті «СуперНет Старт» («SuperNet Start») мобільний оператор пропонує 10 гігабайтів інтернету, 200 хвилин на інші мобільні мережі України, а також безліміт у мережі «Водафон». Крім того, у пакет входить 50 хвилин на дзвінки до 16 країн – Польща, Німеччина, Чехія, Велика Британія, Греція, Данія, Індія, Іспанія, Канада, Португалія, Румунія, Словаччина, США, Угорщина, Франція, Швеція.

Також при придбанні цього пакету ви можете скористатися послугою «Відключення інтернету», що істотно здешевить пакет.

Вартість пакету – 145 гривень на місяць.

Як дізнатися про свій тариф?

Щоб дізнатися про свій тариф, наберіть на клавіатурі телефону необхідну комбінацію і натисніть на кнопку виклику.

  • «Київстар»: 466*66.
  • «Лайфселл»: *161 #.
  • «Водафон»: *101 #.

Читайте також:   Київстар попередив українців про подорожчання популярних тарифів

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні