П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЧто поможет при гастрите с пониженной кислотностью?

Что поможет при гастрите с пониженной кислотностью?

Этот материал также доступен на русском языке
За статистикою, серед усіх захворювань шлунка найчастіше діагностується гастрит. Які причини його розвитку, як запідозрити у себе захворювання та, найголовніше, які препарати приймати для лікування?

Якщо у вас часто болить шлунок, ви страждаєте на гастрит або інші шлункові хвороби, перш за все потрібно звернутися до гастроентеролога. А щоб лікування було ефективним та дієвим, ми підготували добірку чудових народних методів, які полегшать симптоми та прискорять одужання.

Що допоможе?

НАСТІЙ РОМАШКИ. 1 столову ложку квіток аптечної ромашки заварити 200 мл окропу, настояти до охолодження і процідити. Приймати по 1 столовій ложці 3 рази на день до їди.

НАСТІЙ М’ЯТИ. 20 г трави м’яти перцевої заварити 200 мл окропу. Настояти до охолодження і процідити. Приймати по 1 столовій ложці 3 рази на день до їди.

НАСТІЙ ПОЛИНУ. 2 чайні ложки трави полину гіркого заварити 200 мл окропу. Настояти до охолодження і процідити. Приймати по 1 десертній ложці 3 рази на день за 30 хвилин до їди.

НАСТІЙ КМИНУ. 15 г зрілих плодів кмину заварити 200 мл окропу, настояти до охолодження і процідити. Приймати по 1 столовій ложці 3-4 рази на день.

НАСТІЙ ЛОПУХА. 1 столову ложку подрібненого коріння лопуха великого заварити 200 мл окропу. Настояти 2 години і процідити. Пити по 100 мл 3 рази на день.

НАСТІЙ ПЕТРУШКИ. 1-1,5 столової ложки подрібненого коріння петрушки кучерявої заварити 200 мл окропу. Настояти до охолодження і процідити. Пити по 50-70 мл 4 рази на день до їди. Також застосовується відвар насіння петрушки кучерявої: 1 чайну ложку насіння залити 100 мл окропу, витримати на водяній бані 15 хвилин і настояти до охолодження, процідити. Приймати по 1 столовій ложці 4-5 разів на день.

З книги Віктора Чернишова «Шлях до довголіття»

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні