Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаСпоживачТовар, який надасть подарунку характеру

Товар, який надасть подарунку характеру

Этот материал также доступен на русском языке
Людям властиво щось комусь дарувати, причому презент необов'язково має бути дорогим. Достатньо сувеніра, книги, коробки цукерок, шоколадки, щоб переконливо зробити знак уваги.

Але дар подарунків слід розцінювати не як процес, через який доводиться періодично проходити у зв’язку з тим чи іншим приводом, а як окрему культуру, де важлива роль належить упаковці. Про її наявність варто подбати всім, хто займається продажем чи професійною підготовкою подарунків (маються на увазі, насамперед, спеціалізовані роздрібні магазини).

Продаючи якісну та красиву упаковку, ви не тільки сприяєте підняттю настрою тим, хто дарує та приймає презент. Ви, крім іншого, підвищуєте загальну культуру людей. Нижче піде мова про коробки як один з найбільш популярних різновидів упаковки.

Загальна інформація

Якісні подарункові коробки відмінно впишуться в товарний асортимент компаній, що займаються продажем:

  • галантереї;
  • книг та іншої друкованої продукції;
  • канцелярії;
  • коштовностей;
  • біжутерії;
  • квітів;
  • солодкості і т.д.

Купити вироби оптовою партією ви зможете у спеціалізованому інтернет-магазині. Там же представлені інші види подарункових упаковок, такі як пакети, вази, вазони, пакувальний папір, у тому числі тишею. В асортименті є інструменти, витратні матеріали, декор і багато іншого. Розібратись у каталозі оптового магазину допоможе персональний менеджер.

Погодьтеся, подарувати якийсь предмет, передавши його з рук в руки, це в наш час надто банально, більше нагадує зобов’язання. Але якщо попередньо запакувати подарунок у гарну коробку, то ефект буде зовсім іншим. По-перше, людина, якій адресований презент, відчує, що дарувальник діє від щирого серця.

По-друге, упаковка зберігає певну таємницю, а трохи легкої інтриги у процесі дарування ніколи не завадить. Ще веселіше вручення подарунка перетворити на гру, і тоді цей момент напевно запам’ятається надовго. По-третє, для предмета, що знаходиться в надійній коробці, існує менше ризику виявитися пошкодженим під час транспортування.

Які типи виробів пропонуються

Подарункові коробки можуть відрізнятися формою, вони бувають:

  • круглі;
  • квадратні;
  • прямокутні.

У кожного з різновидів свої переваги. Наприклад, круглі коробки, прикрашені принтом, самі собою виглядають привабливо, вони візуально схожі на вишуканий сувенір. На деякі зразки наноситься напис, що теж надає певного шарму та статусу. Круглі чи конусоподібні коробочки універсальні. Вони даруються і солодощі, і коштовності, і цукерки, і навіть техніка, якщо її розміри відповідають параметрам упаковки.

Прямокутні та квадратні подарункові коробки є класичним рішенням. У них можна розмістити подарунок, а потім прикрасити упаковку стрічками, папірусним папером, написами, малюнками, фотопринтом та іншими елементами залежно від фантазії та креативності. Якщо ваш магазин спеціалізується на товарах для свят та розваг, квадратні та прямокутні коробки різних розмірів (від мініатюрних до значних) стануть популярною позицією у вашому асортименті.

Але це не все! Погодьтеся, подарунок, упакований у коробку у формі серця, стане чудовим переконливим посилом, адресованим коханій людині, що говорить про почуття. Щоб її реалізувати, необов’язково чекати 14 лютого. Запропонуйте покупцям оригінальні складні коробки. Вони бувають квадратними або у вигляді цукерки для солодкого подарунка. Передбачте в асортименті невеликі коробочки, призначені спеціально для біжутерії.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні