П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачМодні експерти розповіли, навіщо взимку потрібний купальник?

Модні експерти розповіли, навіщо взимку потрібний купальник?

Этот материал также доступен на русском языке
Пам'ятаєте приказку: «Готуй сани влітку, а віз – взимку»? Вона дуже точно описує ситуацію із жіночим купальником. Ви запитаєте чому? А ось вам кілька аргументів модних експертів, які ви навряд чи заперечите.

Отже, тільки згадайте наскільки важко, в розпал літнього сезону, доводиться шукати відповідний жіночий купальник. То якість не така, то ціна «кусається», то фасон не так виглядає, а буває, що навіть розміру немає відповідного. У результаті виходить, що купальник річ вередлива.

Саме тому про його покупку варто задуматися ще взимку.

  1. По-перше, ви першими можете потрапити на оновлений асортимент, тому що дуже часто нову колекцію презентую взимку та восени.
  2. По-друге, ви точно знайдете свій розмір і підберете відповідний фасон.
  3. По-третє, саме поза сезоном на жіночі купальники діють вигідні акції та знижки, і ви зможете значно заощадити на покупці якісної речі. Як приклад, завітайте до магазину Garne, щоб подивитися, на які жіночі купальники зараз актуальні знижки.

Все ще думаєте, що купувати купальник узимку – це безглуздо? Тоді вам наступні аргументи від модних експертів. Ви ніколи не думали, що купальники для дівчат і жінок універсальна річ? Навіть якщо до літнього сезону ще далеко, часто бувають ситуації, коли купальник просто необхідний тут і зараз.

Без купальника ви навряд чи обійдетесь під час:

  • походу в лазню або сауну,
  • проходження лікувальних процедур у санаторії або на оздоровчому курорті,
  • купання в басейні або в чані з гарячою водою.

А для тих, хто має можливість відправитися на відпочинок до теплих країн – це просто обов’язкова річ.

І якщо ви вирішили знайти свій ідеальний купальник взимку, ось кілька нехитрих, але корисних рекомендацій від знавців стилю та моди.

Закритий купальник підійде жінкам будь-якого зросту та статури. Але особливо цікаво буде виглядати на дівчат з пишними формами. Таке вбрання лише підкреслить вашу красу. Добре виглядатимуть яскраві та темні кольори, не строкаті візерунки та горизонтальні смужки пастельних тонів. Обов’язково звертайте увагу на шви та щільність матеріалу купальника. До речі, в магазині Garne досить цікавий асортимент жіночих купальників, які виграшно виглядатимуть на будь-якій фігурі.

Якщо ви віддаєте перевагу роздільному купальнику, тоді зверніть увагу на те, як він облягатиме фігуру. Такий виріб підійде дівчатам високого зросту, худої або модельної статури, а також жінкам з вираженими стегнами та бюстом. Дуже важливо, щоб нижня та верхня частина купальника сиділи зручно. Також не забудьте звернути увагу на шви та фурнітуру. Будь-які прикраси повинні триматися міцно, бути легкими та безпечними, не змінювати колір при контакті з водою.

І остання найголовніша порада. Вибирайте жіночі купальники виключно за розміром – не більше та не менше. Інакше купальник спотворює фігуру. Якщо ви плануєте замовляти жіночий купальник через інтернет-магазин, попередньо заміряйте свої параметри (обсяг грудей, талії та стегон) та зв’яжіться з продавцем-консультантом. Він вам допоможе підібрати відповідний розмір та фасон.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні