Його приготування потребує більше часу, ніж приготування трав’яного або листового чаю, але воно того варте.
ЧАЙ З ГІЛОК СМОРОДИНИ
Цей чай можна заварити (кип’ятити одну хвилину) і пити відразу ж. Чай корисний для судин, покращує обмін речовин, підвищує захисні сили організму. Дає сечогінний ефект. Гілочки смородини можна заварювати два рази – чай не втратить смаку та аромату.
ЧАЙ З ВИШНЕВИХ ГІЛОК
Чай з вишневих гілок також можна пити відразу після кип’ятіння, але якщо ви дасте йому настоятися, то отримаєте напій гарного кольору з присмаком мигдалю. Такий чай м’яко виводить пісок з нирок, допоможе вгамувати біль при циститі.
ЧАЙ ЗІ СЛИВОВИХ ГІЛОК
Схожий на вишневий, відрізняється більш тонким ароматом і ніжним смаком. Сливовий чай знімає стрес, заспокоює та розслаблює. Корисний для легенів. Заварювати дуже міцний чай не рекомендується.
ЧАЙ З ГІЛОК ШИПШИНИ
Голчаста шипшина при заварюванні дає гарний рожевий колір, такий чай п’ють як сечогінний і закріплюючий засіб. Показаний при ревматизмі та радикуліті. Перед вживанням напій необхідно обов’язково процідити від мікроскопічних гілок.
Частина українських пенсіонерів має повідомити Пенсійний фонд про неодержання пенсії. Інакше українські виплати можуть призупинити.
З часом виникає потреба перевезення речей, які накопичилися. Здебільшого, через деякий час речі перевозяться на дачу,…
Кабмін ухвалив постанову, що дозволяє частині громадян скористатися безоплатними адміністративними та державними послугами під час…
Укрпошта оновила правила виплати пенсій, і тепер процес отримання грошей буде іншим. Що саме змінилося.
Уже з 2026 року паперова трудова книжка перестане бути основним документом для підтвердження трудового стажу.…
Хліб — один із найпопулярніших продуктів у світі. Та не всі його види однаково корисні.…