Його приготування потребує більше часу, ніж приготування трав’яного або листового чаю, але воно того варте.
ЧАЙ З ГІЛОК СМОРОДИНИ
Цей чай можна заварити (кип’ятити одну хвилину) і пити відразу ж. Чай корисний для судин, покращує обмін речовин, підвищує захисні сили організму. Дає сечогінний ефект. Гілочки смородини можна заварювати два рази – чай не втратить смаку та аромату.
ЧАЙ З ВИШНЕВИХ ГІЛОК
Чай з вишневих гілок також можна пити відразу після кип’ятіння, але якщо ви дасте йому настоятися, то отримаєте напій гарного кольору з присмаком мигдалю. Такий чай м’яко виводить пісок з нирок, допоможе вгамувати біль при циститі.
ЧАЙ ЗІ СЛИВОВИХ ГІЛОК
Схожий на вишневий, відрізняється більш тонким ароматом і ніжним смаком. Сливовий чай знімає стрес, заспокоює та розслаблює. Корисний для легенів. Заварювати дуже міцний чай не рекомендується.
ЧАЙ З ГІЛОК ШИПШИНИ
Голчаста шипшина при заварюванні дає гарний рожевий колір, такий чай п’ють як сечогінний і закріплюючий засіб. Показаний при ревматизмі та радикуліті. Перед вживанням напій необхідно обов’язково процідити від мікроскопічних гілок.
Якою буде погода в Україні в суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Сучасній людині дуже складно обійтися без смартфона, адже в цьому девайсі зібрано буквально все: є…
Щоб виноград добре перезимував і дав здорові пагони, обрізку краще робити після перших заморозків і…
Ніжний, ароматний і без жодного грама борошна — торт «Рафаэлло» готується без випікання за мінімум…
Переїзд у Києві — справа не легка. Навіть якщо йдеться не про зміну квартири, а…