Його приготування потребує більше часу, ніж приготування трав’яного або листового чаю, але воно того варте.
ЧАЙ З ГІЛОК СМОРОДИНИ
Цей чай можна заварити (кип’ятити одну хвилину) і пити відразу ж. Чай корисний для судин, покращує обмін речовин, підвищує захисні сили організму. Дає сечогінний ефект. Гілочки смородини можна заварювати два рази – чай не втратить смаку та аромату.
ЧАЙ З ВИШНЕВИХ ГІЛОК
Чай з вишневих гілок також можна пити відразу після кип’ятіння, але якщо ви дасте йому настоятися, то отримаєте напій гарного кольору з присмаком мигдалю. Такий чай м’яко виводить пісок з нирок, допоможе вгамувати біль при циститі.
ЧАЙ ЗІ СЛИВОВИХ ГІЛОК
Схожий на вишневий, відрізняється більш тонким ароматом і ніжним смаком. Сливовий чай знімає стрес, заспокоює та розслаблює. Корисний для легенів. Заварювати дуже міцний чай не рекомендується.
ЧАЙ З ГІЛОК ШИПШИНИ
Голчаста шипшина при заварюванні дає гарний рожевий колір, такий чай п’ють як сечогінний і закріплюючий засіб. Показаний при ревматизмі та радикуліті. Перед вживанням напій необхідно обов’язково процідити від мікроскопічних гілок.
Раптове зниження температури після посадки може стати фатальним для картоплі. Але не поспішайте панікувати!
Цей десерт готували практично всі, і, справді, своїм смаком він нагадує морозиво «Пломбір», що тільки…
Магнітні бурі завдають шкоди нашому здоров'ю та самопочуттю, тому важливо заздалегідь знати, коли геомагнітне поле…
Кількість вимог для отримання допомоги на оплату житлово-комунальних послуг для кількох категорій громадян скоротять. Міністерство…
Частина українців можуть отримати продуктові набори від благодійної організації. Для цього потрібно заповнити онлайн-заявку.
24 травня в Україні відзначають Європейський день парків, День слов’янської писемності і культури і Всесвітній…