Відповідає лікарка Вікторія Савицька:
«Найбільша кількість цінних речовин міститься у шкірці плодів. Тому її обов’язково потрібно використовувати для харчування.
У жодному разі не зрізайте з лимонів шкірку під тим приводом, що вона дає гіркуватість.
До речі, лимон не можна класти у заварений окропом чай. Під впливом високих температур вітамін С руйнується, тому набагато доречніше кинути лимон у теплий напій перед тим, як збираєтеся його пити, а щоб чай набрався кислинки, просто вичавіть лимон і тільки потім покладіть у чашку.
Не слід також викидати шкірку мандаринів та апельсинів – краще заварюйте її у чаї для аромату, але, знову ж таки, пам’ятайте, що заливати її окропом не можна. Краще настоювати такий напій у термосі протягом годин 5-6.
ВАЖЛИВО! Будь-які цитрусові треба добре промивати теплою водою перед використанням.
Нагадємо, раніше ми розповідали, як правильно вибирати цитрусові.
Благодійна організація надає нову гуманітарну допомогу. Як зареєструватися.
Росія вночі атакувала Україну безпілотниками. Українські воїни активними діями завдають окупаційним військам втрати у живій…
Як уникнути затримки пенсійних виплат власникам карток "ПриватБанку".
6 травня в Україні святкують День піхоти Збройних сил України та Міжнародний день без дієт.…
Кожна господиня завжди у пошуку цікавих та смачних рецептів. Сьогодні розповідаємо, як приготувати закуску, яку…
Усі ми знаємо, що для хорошого врожаю будь-яку культуру потрібно удобрювати. Стосується це і цибулі.…