Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк вибрати дитячу шапку

Як вибрати дитячу шапку

Этот материал также доступен на русском языке
Як правильно вибрати шапку, щоб малюкові було комфортно? Розберемо основні моменти.

Переохолодження для дитини так само шкідливе, як і перегрів. Тому для прогулянок на вулиці дуже важливо вибрати купити дитячу шапку, яка підходитиме за сезоном. Головний убір потрібен не лише восени та взимку, а й ранньою весною та прохолодними вечорами влітку.

Враховуйте сезон

На різні сезони потрібні різні шапки:

  • Холодна зима. Для прогулянок на морозному повітрі потрібен головний убір, який добре зберігатиме тепло тіла. Вибирайте вироби з поліестеру, віскози з додаванням кашеміру, бавовняні моделі.
  • Початок весни/кінець осені. У цей період хорошим вибором будуть в’язані шапки із синтетичних матеріалів (зі 100% акрилу, акрилу з вовною, віскози з додаванням нейлону), мериносової вовни, двошарові вироби з поліестеру на бавовняній підкладці.
  • Кінець весни, початок осені. Для прогулянок у такий період року важливо підібрати головний убір, який захищатиме від поривів вітру та при цьому створюватиме комфортний мікроклімат для голови. Це можуть бути вироби з натуральної бавовни, велюру, бавовни з додаванням синтетичних волокон.
  • Літо. Завдання літньої шапочки – охолоджувати голову, а не гріти, вбирати надлишок вологи, захищати від ультрафіолету. Вибирайте моделі із легких світлих тканин.

Перед тим, як вийти з малюком на прогулянку, потрібно правильно підібрати шапку. Якщо сумніваєтеся, чи потрібно одягати головний убір малюкові, візьміть його із собою: раптом погода зміниться.

Підберіть розмір

Головний убір повинен щільно прилягати до голови дитини, але не стискати шкіру. Вільна шапка постійно сповзатиме, доставляючи дискомфорт малюкові, а тугачи — перетискати судини. При покупці виробу виміряйте коло голови сантиметровою стрічкою і зіставте отримане число з даними розмірної сітки.

Різноманітний дизайн

Шапка повинна подобатися і вам, і малюкові, гармоніювати здебільшого дитячого гардеробу. Для лаконічних луків вибирайте монохромні вироби в улюблених кольорах. Якщо хочеться чогось яскравішого, купіть модель з принтами або декоративними елементами (вушками, бантами, помпонами, аплікаціями).

Надійний виробник

При виборі предметів дитячого гардеробу необхідно враховувати якість продукції. Дитяча шкіра сприйнятлива до різних подразників. Якщо барвник або декоративний елемент будуть неякісними, може з’явитися алергія, свербіж висип. Бажано придбати виріб перевіреного бренду, який цінує свою репутацію — вибирайте шапки ТМ Name it, Cerda, Chicco, Angel’s Face, Molo, Magnetic Me. Вони красиві, зручні, виготовлені з гіпоалергенних матеріалів.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні