Неділя, 19 Травня, 2024
ГоловнаЗдоров'яЯк домашніми способами видалити папіломи на тілі

Як домашніми способами видалити папіломи на тілі

Этот материал также доступен на русском языке
Вірус папіломи людини відносять до найпоширеніших інфекцій на земній кулі. Статистика говорить про те, що понад 90% людей у всьому світі заражені тим чи іншим видом ВПЛ.

Наразі відомо 70 типів вірусу папіломи, дуже складно розібратися з ними та відрізнити. Розберемося, що таке папіломи і як їх позбутися в домашніх умовах.

Що таке папілома

Папіломою називається ураження шкірного покриву та слизової оболонки, яке було викликано вірусом папіломи людини. Це захворювання проявляється у вигляді сосочкових виростів. Новоутворення мають переважно доброякісну природу, але деякі штами спричиняють зростання онкологічних пухлин. Забарвлення сосочкового виросту має тілесний, червоний чи коричневий колір. На геніталіях кондиломи нерідко мають коричневий відтінок та вигляд півнячого гребеня.

Звідки беруться папіломи

Небезпека цього вірусу полягає в тому, що він може ніяк не проявляти себе протягом багатьох років. Звідки ж беруться ці папіломи?

  • Розвиваються з хронічних та гострих форм захворювань шлунково-кишкового тракту.
  • Через тривалий прийом сильнодіючих лікарських засобів (вони слабшають імунітет).
  • Постійні патології інфекційного типу, що систематично розвиваються у людини, також нерідко стають причиною хвороби.
  • Можуть розвиватися через ускладнення грипу та іншу подібну хворобу.
  • Наявність у хворого приватних стресових станів, середніх та тяжких форм депресії, а також інших тривалих негативних психоемоційних станів.

Це основні джерела появи папілом. Звичайно, найважливіший – особиста гігієна, яка є прямою чи непрямою причиною багатьох захворювань.

Чому з’являються папіломи

Сезонні захворювання, нестача вітамінів, післяопераційний період – все це стає дзвіночком для появи сосочкових виростів, тому що всі перелічені вище елементи впливають на імунітет людини, знижуючи його.

Причиною появи може стати систематичне відвідування пляжів, лазень, саун – найпоширеніших місць проживання будь-якого вірусу. Спиртні напої теж згубно впливають на життєдіяльність організму і можуть дати поштовх для розвитку захворювання.

Але найголовнішим фактором є безвідповідальне статеве життя та постійна зміна партнерів. Секс має бути захищеним та з перевіреним партнером.

Як позбутися папилом на тілі в домашніх умовах

1 рецепт:
1 ч. ложка харчової соди + 1,5 ч. ложки косторового масла.
У чисту миску висипаємо зоду. Додайте каторпове масло. Покладіть цю пасту на папілому шкіри на 30 хвилин, а потім промийте її теплою водою.

2 рецепти:
2-3 краплі масла чайного дерева + 4-5 ч. ложки холодної води.
Додайте мало чайного дерева в холодну воду і добре перемішайте. Спочатку очистіть шкіру. Тепер промийте ватним тампоном в яблучному прикрасі і нанесіть його на папілому шкіри. Робіть цю процедуру 3 рази на день.

3 рецепти:
Бам надається тільки лимонний сік. Знесіть лимонний сік на папіломі шкіри і не змивайте. Проводьте цю процедуру 3 рази на день.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні