Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаСпоживачЧому керамічні грилі такі популярні

Чому керамічні грилі такі популярні

Этот материал также доступен на русском языке
Продукти, виготовлені в керамічному грилі, нагадують страви, які готували наші предки у глиняних котлах. Звідси цей неповторний, ароматний, соковитий смак м'яса та овочів.

Крім того, за допомогою такої технології приготування у продуктах зберігаються всі корисні властивості. Гриль цілком може замінити духовку, плиту, виконуючи функцію барбекю, мангалу і навіть коптильні. За допомогою додаткових аксесуарів ви зможете навіть самостійно приготувати справжню піцу.

Керамічні грилі на сайті «Гріллекс» – це якість, стиль, надійність та функціональність. Тут ви зможете вибрати ідеальну для вашого будинку чи саду модель, яка стане відкриттям для ваших смакових рецепторів та значно розширить ваші кулінарні здібності.

Переваги керамічного грилю

Сучасні моделі з кераміки, такі як Kamado Joe – це компактні конструкції з кришкою на коліщатках, яка легко відкривається і не закривається в самий невідповідний момент. Така технологія дуже зручна та безпечна для оточуючих під час готування.

Яйцеподібні Kamado Joe з кераміки прості у використанні, легко переміщаються з одного місця на інше та не потребують особливого чищення. Тому ви можете легко встановити пристрій як на балконі, так і в саду, в альтанці, на терасі або дачі. Ця стильна марка стане особливою прикрасою вашого двору та будинку.

Керамічні грилі на вугіллі дозволяють використовувати такі техніки приготування:

  • смаження на вугіллі;
  • випікання хлібобулочних виробів;
  • копчення м’яса, ковбас;
  • запікання;
  • варіння перших страв.

Страви, приготовані на мангалі з кераміки, мають особливий смак на вугіллі, який не зрівняється зі стравами, приготовленими на плиті або в духовці. За рахунок особливої ​​конструкції продукти під важкою кришкою можуть готуватися під впливом гарячого повітря, а не тільки від розпеченого вугілля, що забезпечує однорідне прожарювання м’яса.

На сайті Grillex.com.ua представлений широкий каталог грилів та аксесуарів виконаних із якісного, надійного матеріалу. Великий вибір комплектуючих подарує вам безліч вражень від можливості приготувати щось новеньке та здивувати своїх друзів. Стильний дизайн Kamado Joe завжди приваблюватиме захоплені погляди ваших друзів і викликатиме непідробний інтерес. Керамічні грилі в інтернет-магазині «Гріллекс» — це надійність, функціональність, стабільність та якість на багато років.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні