Для діабетиків фрукти відрізняються один від одного за глікемічним індексом.
Наприклад, найвищий індекс мають диня, банани, виноград.
Середній – у чорниці та грейпфрута, а низький, безпечний для діабетиків – у яблук, груш, апельсинів, персиків, слив, абрикосів, полуниці.
Що стосується сухофруктів, то найкраще вибирати сухофрукти з низьким глікемічним індексом – це чорнослив, курага, висушені яблука, кизил, диня.
Також треба знати, що фініки, родзинки, висушені інжир, банани, манго і ананас мають високий або середній глікемічний індекс.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…