Що зробить тушковану капусту ще смачнішою?
Томатна паста ідеально годиться для усіх страв із капусти.
Якщо додати сметану за п’ять хвилин до кінця приготування капусти, то страва стане м’якою та ніжною на смак.
Панірувальні сухарі допомагають добитися більш щільної та однорідної текстури тушкованої капусти, додавати їх потрібно за 5-7 хвилин до закінчення готування.
Щоб страва вийшла більш ароматною та корисною, треба обсмажити болгарський перець з іншими овочами, наприклад, цибулею, і додати у капусту.
Добре поєднуються з тушкованою капустою квасоля або сочевиця – страва виходить ситнішою і смачнішою. Бобові потрібно окремо відварити до готовності і додати до капусти за 10 хвилин до зняття з вогню.
Погода в середу мало відрізнятиметься від вівторка. Над Україною – область підвищеного атмосферного тиску, мінлива…
Астрономи фіксують підвищену активність магнітосфери: на Сонці продовжуються спалахи. Фахівці радять бути уважними літнім та…
Літо – пора кавунів та динь. Ці соковиті фрукти не тільки освіжають, а й приносять…
Власникам квартир та будинків в Україні нагадали: до 1 вересня необхідно розрахуватися із податками за…
Поки одні оновлюють айфони, інші вірні кнопковим «Нокіям». Але мобільні оператори, схоже, вирішили: інтернет потрібен…
Хочете порадувати себе ароматною випічкою, але без яєць та молока? Пісна галета з фруктами та…