Що зробить тушковану капусту ще смачнішою?
Томатна паста ідеально годиться для усіх страв із капусти.
Якщо додати сметану за п’ять хвилин до кінця приготування капусти, то страва стане м’якою та ніжною на смак.
Панірувальні сухарі допомагають добитися більш щільної та однорідної текстури тушкованої капусти, додавати їх потрібно за 5-7 хвилин до закінчення готування.
Щоб страва вийшла більш ароматною та корисною, треба обсмажити болгарський перець з іншими овочами, наприклад, цибулею, і додати у капусту.
Добре поєднуються з тушкованою капустою квасоля або сочевиця – страва виходить ситнішою і смачнішою. Бобові потрібно окремо відварити до готовності і додати до капусти за 10 хвилин до зняття з вогню.
Громадяни, які належать до визначених категорій, можуть отримати квітневу гуманітарну допомогу у вигляді продуктового набору.…
6 квітня - Всесвітній день настільного тенісу, Всесвітній день фізичної активності, Глобальний тиждень здоровя підлітків.…
При розрахунку розміру пенсії беруть до уваги страховий стаж і розмір офіційної зарплати, з якої…
Якщо ви хочете приготувати розсипчастий та ароматний рис, то радимо при приготуванні додати лише один…
Більшість садівників, помітивши клей на деревах, нічого не роблять, вважаючи цей симптом незначним, проте що…
6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…