Що зробить тушковану капусту ще смачнішою?
Томатна паста ідеально годиться для усіх страв із капусти.
Якщо додати сметану за п’ять хвилин до кінця приготування капусти, то страва стане м’якою та ніжною на смак.
Панірувальні сухарі допомагають добитися більш щільної та однорідної текстури тушкованої капусти, додавати їх потрібно за 5-7 хвилин до закінчення готування.
Щоб страва вийшла більш ароматною та корисною, треба обсмажити болгарський перець з іншими овочами, наприклад, цибулею, і додати у капусту.
Добре поєднуються з тушкованою капустою квасоля або сочевиця – страва виходить ситнішою і смачнішою. Бобові потрібно окремо відварити до готовності і додати до капусти за 10 хвилин до зняття з вогню.
Здається, що в тіні росте лише трава? Насправді є десятки культур, які чудово почуваються без…
Ці кабачкові рулетики зникнуть зі столу швидше, ніж ви встигните подати до них соус. Неймовірний…
Хто має оплачувати повірку газових лічильників та коли це потрібно робити. Усі нюанси процедури.
Одна категорія пенсіонерів має право на безоплатні путівки на санаторно-курортне лікування. Як їх отримати.
Іноді пенсіонери отримують пенсію не в тому розмірі, на який розраховували. У Пенсійному фонді України…
У ПриватБанку запустили нововведення, яке значно спрощує процес переказу коштів. Як парцюватиме нова функція -…