Статті

Що зробить тушковану капусту ще смачнішою?

Що зробить тушковану капусту ще смачнішою?

  • Томатна паста ідеально годиться для усіх страв із капусти.

  • Якщо додати сметану за п’ять хвилин до кінця приготування капусти, то страва стане м’якою та ніжною на смак.

  • Панірувальні сухарі допомагають добитися більш щільної та однорідної текстури тушкованої капусти, додавати їх потрібно за 5-7 хвилин до закінчення готування.

  • Щоб страва вийшла більш ароматною та корисною, треба обсмажити болгарський перець з іншими овочами, наприклад, цибулею, і додати у капусту.

  • Добре поєднуються з тушкованою капустою квасоля або сочевиця страва виходить ситнішою і смачнішою. Бобові потрібно окремо відварити до готовності і додати до капусти за 10 хвилин до зняття з вогню.

Новое на сайте

  • Новини

Продуктові набори для громадян певних категорій: допомогу можна отримати 8 квітня

Громадяни, які належать до визначених категорій, можуть отримати квітневу гуманітарну допомогу у вигляді продуктового набору.…

06/04/2025 08:33
  • Новини

Свята та народні прикмети 6 квітня – чому сьогодні без нагальної потреби краще не виходити з дому

6 квітня - Всесвітній день настільного тенісу, Всесвітній день фізичної активності, Глобальний тиждень здоровя підлітків.…

06/04/2025 07:29
  • Новини

Яка має бути зарплата і стаж роботи, щоб отримувати 11 тисяч гривень пенсії

При розрахунку розміру пенсії беруть до уваги страховий стаж і розмір офіційної зарплати, з якої…

06/04/2025 06:24
  • Новини

Всього одна ложка цього секретного компонента – і рис вийде білим та розсипчастим

Якщо ви хочете приготувати розсипчастий та ароматний рис, то радимо при приготуванні додати лише один…

05/04/2025 23:24
  • Новини

Чому на деревах з’являється клей і чим він небезпечний для саду

Більшість садівників, помітивши клей на деревах, нічого не роблять, вважаючи цей симптом незначним, проте що…

05/04/2025 22:54
  • Новини

Погода в Україні на неділю, 6 квітня

6 квітня у центральних та південних областях очікується дощ, у західних - сніг або мокрий…

05/04/2025 21:58