П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачКоли варто замовити оцінку нерухомості?

Коли варто замовити оцінку нерухомості?

Этот материал также доступен на русском языке
Для того, щоб купити або продати нерухомість, необхідно провести оцінку майна.

Така процедура допомагає визначити вартість житлового чи нежитлового об’єкта та при цьому не переплатити. Даним видом діяльності займається оцінювач нерухомості, послуги якого можна замовити у Києві.

Які якості має оцінювач майна?

Купівля, продаж або оренда житла завжди вимагає професійного підходу, тому вибирати оцінювача нерухомості варто з хорошою репутацією і, звичайно ж, досвідом роботи. Ви повинні бути впевнені, що фахівець зможе професійно провести оцінку майна.

Перш ніж замовити послуги, зверніть увагу на такі фактори:

  • Досвід роботи. Якщо оцінювач займається цим видом діяльності вже не перший рік, то ви точно зможете ознайомитися з рекомендаціями від попередніх клієнтів.
  • Наявність акредитації. Законодавство щодо нерухомості постійно змінюється, тому дуже важливо, щоб фахівець розбирався у всіх тонкощах. Підтвердженням професійності є ліцензія.
  • Ціна послуг. Коли потрібно проводити операції з майном, не варто економити кошти. Найкраще звернеться до оцінювача, який зможе допомогти вам купити або продати житло без додаткових внесків, а то й зовсім переплати.

Перевірити достовірність інформації можна досить легко. Кожен оцінювач або ж компанії, які надають послуги з оцінки нерухомості, мають в своєму розпорядженні особистий сайт, соціальні мережі, блог. Контакт із клієнтами є основою у сфері нерухомості. Таким чином ви можете ознайомитися з готовими кейсами, відгуками, питаннями інших клієнтів, отримати онлайн консультацію перш, ніж замовити процедуру.

Оцінка нерухомості від компанії Pareto

Компанія Pareto надає своїм клієнтам можливість отримати експертну оцінку нерухомості як у Києві, так і на всій території України. Фахівці протягом 2-х днів проведуть оцінку за найоптимальнішими цінами. Результати перевірок буде зареєстровано у Фонді держмайна. З кожним клієнтом підписується договір як гарант надання якісних послуг. Для того, щоб оцінювач міг максимально точно провести оцінку нерухомості, необхідно надати низку документів:

  • технічний паспорт;
  • реєстрація прав власності;
  • кадастровий паспорт;
  • план БТІ.

Список документів може відрізнятись залежно від виду майна, а також призначення проведення оцінки.

Усі ліцензії та сертифікати представлені на сайті компанії, що дозволяє клієнтам ознайомитись з документами та термінами їх видачі.

Оформити заявку на послугу оцінки нерухомості можна прямо на сайті. Для цього вам необхідно буде заповнити форму, відзначити документи, які є в наявності. При необхідності фахівці Pareto допоможуть вам зібрати документи для проведення оцінки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні