Крім того, печінка має багато цінних властивостей.
У курячій печінці міститься багато заліза, що підвищує вміст гемоглобіну в крові.
У тих, хто періодично їсть курячу печінку, здорові нігті та волосся, рідко бувають напади емоційної втоми, оскільки цей продукт нормалізує роботу мозку.
Також печінка допомагає відновлюватися після тяжких захворювань та операцій.
При цьому краще вживати домашній продукт, бо при промисловому розведенні курей підгодовують антибіотиками, які зазвичай накопичуються в печінці.
Куряча печінка має свої протипоказання. Її не можна їсти тим, у кого підвищений рівень холестерину, виразка шлунку, панкреатит і захворювання нирок.
З четверга в Україні починається потепління. Синоптики оновили прогноз по регіонах.
У четвер очікуються потужні коливання магнітного поля. Що завтра радять робити лікарі і від чого…
Клієнти “Ощадбанку” скаржаться на блокування пенсійних карток. У фінустанові розкрили ключові причини таких випадків і…
“Київстар” піднімає ціни. Що зміниться для абонентів 60+ у наступному місяці?
Корупційний скандал навколо “Енергоатому” привів до політичної кризи в Україні. Депутати владної коаліції вимагають повного…
Червона нитка давно стала популярним аксесуаром, який носять на зап’ясті діти й дорослі. Комусь вона…