Крім того, печінка має багато цінних властивостей.
У курячій печінці міститься багато заліза, що підвищує вміст гемоглобіну в крові.
У тих, хто періодично їсть курячу печінку, здорові нігті та волосся, рідко бувають напади емоційної втоми, оскільки цей продукт нормалізує роботу мозку.
Також печінка допомагає відновлюватися після тяжких захворювань та операцій.
При цьому краще вживати домашній продукт, бо при промисловому розведенні курей підгодовують антибіотиками, які зазвичай накопичуються в печінці.
Куряча печінка має свої протипоказання. Її не можна їсти тим, у кого підвищений рівень холестерину, виразка шлунку, панкреатит і захворювання нирок.
В останню неділю жовтня ми традиційно переходимо на зимовий час.
Два потоки плазми прямують до Землі. Передбачається, що вони дістануться нашої планети не раніше 7…
Гороскоп на тиждень з 6 по 12 жовтня обіцяє бурю емоцій, глибокі розмови та несподівані…
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…