Щоб приготувати яблучний сік з м’якоттю без соковитискача, візьміть
Яблука очистіть від шкірки, видаліть насіння, наріжте часточками.
Фрукти викладіть в емальовану каструлю і поставте на плиту.
Додайте у каструлю воду, закип’ятіть її та варіть 20-25 хвилин.
Відвар помістіть у чашу блендера і подрібніть до пюре.
Фруктову масу перекладіть у чисту каструлю.
Окремо з’єднайте воду і цукор і зваріть сироп (на 400 г цукру 400 мл води).
Залийте сиропом яблучне пюре, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
Варіть ще 5 хвилин і остудіть.
Потім закип’ятіть ще раз, залийте у банку і закатайте кришками.
Якщо блендера немає, приготуйте яблучний сік за допомогою м’ясорубки: вимиті яблука розріжте на частини, пропустіть через м’ясорубку, зцідіть отриманий сік у каструлю, а через серветку або марлю туди ж зцідіть густу яблучну масу. Потім поставте каструлю на вогонь і нагрійте максимально сік, але не кип’ятіть його. Гарячий напій розлийте по банках і закатайте кришками.
Кожна господиня завжди у пошуку цікавих та смачних рецептів. Сьогодні розповідаємо, як приготувати закуску, яку…
Усі ми знаємо, що для хорошого врожаю будь-яку культуру потрібно удобрювати. Стосується це і цибулі.…
У понеділок, 6 травня, вночі без істотних опадів, удень у північних та західних областях пройдуть…
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
Усі зміни, які назрівали за попередні два тижні, тепер стають очевидними. Ефективними є будь-які починання…
Без сумніву, ви знаєте, що постійні тренування завжди приносять свої плоди. Чи хочете ви наростити…