Щоб приготувати яблучний сік з м’якоттю без соковитискача, візьміть
Яблука очистіть від шкірки, видаліть насіння, наріжте часточками.
Фрукти викладіть в емальовану каструлю і поставте на плиту.
Додайте у каструлю воду, закип’ятіть її та варіть 20-25 хвилин.
Відвар помістіть у чашу блендера і подрібніть до пюре.
Фруктову масу перекладіть у чисту каструлю.
Окремо з’єднайте воду і цукор і зваріть сироп (на 400 г цукру 400 мл води).
Залийте сиропом яблучне пюре, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
Варіть ще 5 хвилин і остудіть.
Потім закип’ятіть ще раз, залийте у банку і закатайте кришками.
Якщо блендера немає, приготуйте яблучний сік за допомогою м’ясорубки: вимиті яблука розріжте на частини, пропустіть через м’ясорубку, зцідіть отриманий сік у каструлю, а через серветку або марлю туди ж зцідіть густу яблучну масу. Потім поставте каструлю на вогонь і нагрійте максимально сік, але не кип’ятіть його. Гарячий напій розлийте по банках і закатайте кришками.
Рецепт найсмачнішої паски – великодня випічка виходить просто неповторною і неймовірно смачною. Готувати - одне…
Від півонії на вашій ділянці будете в захваті не лише ви, а й ваші сусіди.…
8 квітня очікується мокрий сніг місцями у західних та північних областях.
Як вплине на нас збуджений стан магнітосфери Землі?
Тепловізори використовуються в різних сферах — від полювання та охорони до будівництва й промислової діагностики.…
Люди, схильні до нестабільного артеріального тиску, особливо часто страждають від перепадів погоди, впливу магнітних бур…