Щоб приготувати яблучний сік з м’якоттю без соковитискача, візьміть
Яблука очистіть від шкірки, видаліть насіння, наріжте часточками.
Фрукти викладіть в емальовану каструлю і поставте на плиту.
Додайте у каструлю воду, закип’ятіть її та варіть 20-25 хвилин.
Відвар помістіть у чашу блендера і подрібніть до пюре.
Фруктову масу перекладіть у чисту каструлю.
Окремо з’єднайте воду і цукор і зваріть сироп (на 400 г цукру 400 мл води).
Залийте сиропом яблучне пюре, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
Варіть ще 5 хвилин і остудіть.
Потім закип’ятіть ще раз, залийте у банку і закатайте кришками.
Якщо блендера немає, приготуйте яблучний сік за допомогою м’ясорубки: вимиті яблука розріжте на частини, пропустіть через м’ясорубку, зцідіть отриманий сік у каструлю, а через серветку або марлю туди ж зцідіть густу яблучну масу. Потім поставте каструлю на вогонь і нагрійте максимально сік, але не кип’ятіть його. Гарячий напій розлийте по банках і закатайте кришками.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.
Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.