Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаСпоживачЧому тепла підлога – ідеальне рішення для офісу

Чому тепла підлога – ідеальне рішення для офісу

Этот материал также доступен на русском языке
Про переваги використання електричної теплої підлоги у житлових приміщеннях українці вже давно знають та активно ними користуються.

Розбираємося, чому тепла підлога – ідеальне рішення для офісу

Сьогодні встановлений під покриття для підлоги в будинку або квартирі обігрів підлоги — це не дивина, а скоріше чи не обов’язковий елемент для підтримки комфортного мікроклімату в приміщенні. Особливо, якщо йдеться про використання такої опалювальної системи як додаткове джерело тепла. Однак тепла підлога може стати і головним опалювальним обладнанням. Звичайно, в умовах нашого клімату бажано при суттєвому зниженні температури за вікном підстрахувати його, наприклад установкою радіаторних батарей. Однак у будь-якому разі економія від переходу на такий спосіб одержання теплової енергії, особливо в порівнянні з центральним опаленням, буде суттєвою. Природно, такий чинник не зміг пройти повз увагу заповзятливих та спостережливих українських бізнесменів.

Тепла підлога приносить вигоду – що ще потрібно діловій людині?

Чому багато ділових людей встановлюють системи обігріву підлоги в комерційних приміщеннях, насамперед офісах? Так чому ж так не вчинити — фінансова вигода в наявності, купівля та монтаж обладнання не коштує надто дорого, та й корисної площі під підлоговим покриттям нагрівальний елемент не займає. Плюс персонал компанії завжди триматиме ноги в теплі, що стане безперечним свідченням турботи керівництва про своїх співробітників. Отже, сумніватися і роздумувати просто безглуздо — скоріше заходимо на сайт відомого українського інтернет-магазину теплої підлоги: і вибираємо відповідну систему! Тим паче перелік переваг не обмежується однією економічністю роботи.

Тепла підлога та офісні приміщення — просто створені один для одного

Тепла підлога дає своїм власникам низку переваг:

  • Рівномірний прогрів усієї площі приміщення, без протягів та необігрітих ділянок.
  • Комфорт використання внаслідок правильного розподілу температури. Теплові потоки спрямовані знизу вгору, а це означає, що ноги завжди в теплі, співробітники не мерзнуть і не хворіють.
  • Система відрізняється інтелектом — автоматично вмикається, коли температура нижча за заданий рівень, і вимикається при достатньому прогріві простору.
  • Нагріти офісне приміщення за допомогою системи на основі інфрачервоної плівки можна лише за 10–15 хвилин, матів під плиткою — за 20–30 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні