Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляЯк 58-річній Моніці Беллуччі вдається виглядати ефектно без пластичних операцій?

Як 58-річній Моніці Беллуччі вдається виглядати ефектно без пластичних операцій?

Этот материал также доступен на русском языке
Днями італійська актриса та модель Моніка Беллуччі відзначила своє 58-річчя. Зірка не втрачає своєї популярності. Її запрошують пройтися подіумом в одязі найвідоміших дизайнерів і взяти участь у зйомках касових фільмів.

Українська редакція глянцю ELLE поділилася п’ятьма секретами краси актриси, які допомагають їй виглядати ефектно і продовжувати підкорювати мільйони сердець.

Догляд за шкірою

Кілька разів на тиждень Беллуччі готує домашню маску, що омолоджує. Для її приготування вона змішує пюре з половинки авокадо, чотири чайні ложки мигдалю та шість чайних ложок жирних вершків. Наносить цю масу на шкіру на 15 хвилин, після чого ретельно змиває теплою водою.

Харчування

Знаменита італійка часто їсть овочі та м’ясо і, звичайно ж, обожнює сири та пасту. Якщо виникає необхідність знизити вагу, замість сидіння на жорстких дієтах зірка скорочує порції улюблених страв.

Догляд за волоссям

Моніка Беллуччі користується маскою для локонів, рецепт якої їй передала мати. Вона наносить розігріту оливкову олію на волосся, від середини до кінчиків, і витримує її 20 хвилин. Після чого змиває шампунем та теплою водою. Результат – насичений колір, шовковистість та природний блиск. Також Беллуччі розбавляє шампуні мінеральною водою, щоб вони не пересушували волосся та шкіру голови.

Відмова від ін’єкцій

Моніка виступає проти ін’єкційних методик. Вона не робить уколи краси та пластичні операції, віддаючи перевагу природному старінню та запевняючи, що їй щиро подобається її вік.

“Ні за що у світі не хотіла б, щоб мені знову було двадцять. Зараз я набагато щасливіша, ніж тоді, адже в тому віці ми ще тільки впізнаємо себе, намагаємося зрозуміти, ким хочемо бути, страждаємо від невпевненості в собі. Зараз я точно знаю, що мені потрібно, а без чого я можу прожити”, – зізнається Беллуччі.

Спорт

Актриса любить плавати та тренується у басейні кілька разів на тиждень по 40-50 хвилин. Також Моніка любить йогу, іноді займається пілатесом. А вирушаючи у подорож, обов’язково бере із собою фітнес-гумки для ранкової зарядки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні