П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк вибрати букет на ювілей: поради та рекомендації

Як вибрати букет на ювілей: поради та рекомендації

Этот материал также доступен на русском языке
Квіти – це актуальний подарунок на будь-яке свято. Так, і навіть привід не потрібен, щоб їх подарувати. Красиві та ароматні рослини піднімають настрій та викликають усмішку у всіх, навіть у чоловіків.

Вирушаючи на ювілей до мами чи колеги, не забудьте придбати шикарні квіти у магазині ZELENA. Досвідчені флористи складуть ексклюзивну композицію зі свіжих кольорів в оригінальній упаковці. А щоб не помилитися з вибором квітки, врахуйте наступне:

  • білі – символ чистоти, безтурботності та невинності;
  • червоні – життєва енергія, пристрасть та любов;
  • жовті – достаток, багатство, а також символ благополуччя;
  • сині – правда і вірність;

Гарний та пишний букет може бути однотонним, а може поєднувати у собі одразу кілька кольорів. Важливо, щоб композиція виглядала гармонійно. Також важливо, щоб складові букета мали приблизно однаковий період зберігання (тобто стоятимуть у вазі однакову кількість днів). У цьому вам допоможе флорист.

Вибір букета в залежності від дати

Кожна цифра у нашому житті важлива та символічна. Так як рослини мають свою мову, гарним букетом ви можете розповісти про свої почуття до отримувача. Щоб подарувати вдалий букет, врахуйте такі моменти:

  • 30 років. Це важлива кругла дата, яка знаменує дорослішання. У цьому віці час оцінити досягнуті результати. У такому разі подаруйте жінці рожеві троянди. Також хорошим варіантом може стати яскрава та кольорова композиція у коробці чи кошику.
  • 40 років. У цей час погляд на життя повністю сформований. Досвід та знання накопичені. Вибирайте композиції білих, рожевих, кремових відтінків. Це можуть бути троянди, гвоздики, півонії, айстри та орхідеї.
  • 50 років. Розкішна дата. Жінка сповнена сил і енергії. Вона вже багато зробила в житті, але й багато чого ще належить. В ідеалі піднести червоні, бордові троянди. Можна зібрати композицію у поєднанні темних та світлих троянд. Кількість має бути максимальною. Наприклад, 55 троянд чи 101.
  • 55 років. У цьому віці багато жінок вже закінчують свою трудову діяльність, а може приймають рішення працювати далі. У будь-якому випадку вона варта красивого і ефектного букета.
  • 60 років. Вік, коли час підбити підсумки завершених справ і скласти список нових. У цьому віці, як правило, жінки починають займатися творчістю та духовним розвитком. Подаруйте якийсь яскравий та життєрадісний букет. Також можна вибрати композицію у спокійних, світлих тонах.

Букети на ювілей чоловікам теж дарують, але вибрати ідеальний варіант – складно. Вибираючи квіти для чоловіків, керуйтеся такими правилами:

  • Троянди різних відтінків (чи чисто червоні). Але упаковка має бути лаконічною: ніякого яскравого паперу, штучних прикрас, блискіток та інше. В ідеалі просто перев’язати стрічкою або запакувані в однотонний крафтовий конверт.
  • Хороший варіант для чоловіків у солідному віці – кали та гладіолуси.
  • Лілії розкажуть ювіляру про вашу відданість і прихильність.
  • Гвоздики та хризантеми можна піднести колезі чи товаришу.

Де купити гарний букет квітів?

У магазині елітних подарунків ZELENA представлений широкий вибір красивих та свіжих кольорів на будь-який смак. Досвідчені флористи зберуть оригінальні та унікальні композиції на будь-яке свято. Тут ви зможете підібрати елітний подарунок класу VIP. А якщо ви особисто не можете вручити презент, можна замовити швидку доставку у Києві.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні