Зараз саме час робити запаси на зиму, у тому числі й заморожувати сезонні овочі та зелень, поки ціни на них ще не підскочили.
Є кілька простих правил заморозки, які допоможуть зберегти продукти свіжими та презентабельними.
Розглянемо їх на прикладі зелені.
Найчастіше господині заморожують кріп. Це універсальна приправа до супу та інших гарячих страв. Щоб не дістати взимку з морозилки кашу, потрібно правильно підготувати зелень до заморозки.
Коли вам потрібно буде дістати кріп, це буде дуже зручно.
Такий спосіб заморожування та зберігання можна застосовувати до будь-якої зелені: петрушки, руколи, шпинату, селери, кінзе і т.д.
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Щоб отримати щедрий урожай кабачків, важливо знати, коли поливати рослини, чим їх підживлювати та як…
Без барвників і консервантів – лише натуральні інгредієнти та яскравий смак. Готуємо улюблений напій в…
У міграційній службі нагадали про важливу вимогу для власників документів старого зразка. Про що потрібно…
Уряд ухвалив нові рішення щодо надання статусу інвалідності. Розповідаємо, хто зможе скористатися змінам.