Зараз саме час робити запаси на зиму, у тому числі й заморожувати сезонні овочі та зелень, поки ціни на них ще не підскочили.
Є кілька простих правил заморозки, які допоможуть зберегти продукти свіжими та презентабельними.
Розглянемо їх на прикладі зелені.
Найчастіше господині заморожують кріп. Це універсальна приправа до супу та інших гарячих страв. Щоб не дістати взимку з морозилки кашу, потрібно правильно підготувати зелень до заморозки.
Коли вам потрібно буде дістати кріп, це буде дуже зручно.
Такий спосіб заморожування та зберігання можна застосовувати до будь-якої зелені: петрушки, руколи, шпинату, селери, кінзе і т.д.
У Вашингтоні відбулася зустріч президентів США та України за участю європейських лідерів. На порядку денному…
Ви чесно працювали десятиліттями, але у розрахунках пенсії вам «зрізали» частину заробітку й стажу. І…
Твердий, м’який чи кисломолочний? Кожен вид сиру має свої переваги, але є сорти, які вважають…
Право власності на земельну ділянку — це можливість володіти, користуватися та розпоряджатися нею на власний…
Вівторок в Україні буде сонячним, прогнозують синоптики. Антициклон на ім'я Kyra (карта) зумовить всюди суху…
Зубний біль завжди виникає вчасно, але особливо неприємно, коли він турбує вночі. У такі моменти…