Зараз саме час робити запаси на зиму, у тому числі й заморожувати сезонні овочі та зелень, поки ціни на них ще не підскочили.
Є кілька простих правил заморозки, які допоможуть зберегти продукти свіжими та презентабельними.
Розглянемо їх на прикладі зелені.
Найчастіше господині заморожують кріп. Це універсальна приправа до супу та інших гарячих страв. Щоб не дістати взимку з морозилки кашу, потрібно правильно підготувати зелень до заморозки.
Коли вам потрібно буде дістати кріп, це буде дуже зручно.
Такий спосіб заморожування та зберігання можна застосовувати до будь-якої зелені: петрушки, руколи, шпинату, селери, кінзе і т.д.
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
В останній місяць осені розпочинається Різдвяний піст. За новоюліанським календарем він триває з 15 листопада…