Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯкими засобами можна вибілити підошву на кросівках

Якими засобами можна вибілити підошву на кросівках

Этот материал также доступен на русском языке
Світлі кеди чи кросівки із задоволенням носить і молодь, і середнє, та й старше покоління. Вони відмінно підходять під будь-який образ, актуальні влітку та у теплі міжсезоння.

Якщо вас зупиняє від такої стильної та універсальної покупки страх того, що улюблена пара безповоротно втратить свій первісний вигляд чи незнання, як очистити білу гумову підошву, ми вам допоможемо.

Йтиметься про те, як відбілити білу підошву на взутті. Якщо з чищенням верху більшість справляється за допомогою машинного або ручного прання, обробка підошви викликає сумніви та обережність..

Тим більше, якщо на ній присутні жовті сліди, чорні смуги, плями, розлучення, сліди мазуту та інші плями незрозумілого походження.

Пропонуємо розглянути різні способи:

Зубна паста – на вимиту підошву нанесіть трохи білої зубної пасти за допомогою старої зубної щітки. Залишіть пасту на 15-30 хвилин, після чого змийте теплою водою.

Рідина для зняття лаку (ацетон) очистить білу підошву від трави та чорних плям.

Лімонна кислота допоможе впоратися з жовтизною на підошві. За допомогою вологої зубної щітки нанесіть лимонну кислоту на підошву активно протираючи забруднені місця. Зачекайте, поки кристали кислоти повністю розчиняться, після чого змийте залишки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні