Підготовка та приготування смачної м’ясної страви займуть у вас лише півтори години.
- Підготовка 30 хвилин.
- Готування страви 100 хв.
- Усього 130 хв.
- Порції – 2
Необхідні продукти
свинячі реберця – 700 г цілком
пиво – 150 мл
сіль
перець
пікантний
масло
кмин
лимон
Спосіб приготування
- Свинячі реберця посипають сіллю, перцем, кмином, чабером та олією.
- Залишіть їх накритими фольгою на 30 хвилин для просочення спеціями.
- Потім складіть їх у каструлю, залийте пивом і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину 20 хвилин.
- Під час випікання вийміть лист і змастіть реберця соусом; якщо він уварився, додайте ще трохи пива та запікайте до готовності.
- Подавати нарізані на шматочки реберця краще з скибочками лимона.
Налийте келих вина і – приємного апетиту.