Домашнє консервування є одним із найкращих способів обробки та зберігання харчових продуктів. Але як і всяка інша справа, цей процес має деякі секрети.
1. Не рекомендується ставити закочені банки на протяг, оскільки від різкого охолодження банку може луснути.
2. Не додавайте до заготівлі аспірин. Це може бути небезпечним для здоров’я.
3. Для заготівлі овочевих салатів краще використовувати широкі та невисокі емальовані каструлі, тому що в них овочева маса прогрівається рівномірніше.
4. Солені огірки не запліснявіють у відкритому посуді, якщо на них покласти дрібну стружку кореня хрону. Смак огірків тільки покращає.
5. Для того, щоб фрукти не тріскалися, їх потрібно обдати окропом або парою. Але сливи слід пробланшувати в окропі, тоді на шкірці у них утворюються невидимі тріщини, це вбереже їх від розварювання та розтріскування.
Читайте також:
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…