Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яНайкращі хондропротектори для суглобів та хребта

Найкращі хондропротектори для суглобів та хребта

Этот материал также доступен на русском языке
Більшість із нас мало часу приділяє грамотним фізичним навантаженням та здоровому способу життя в цілому, що в результаті нерідко призводить до захворювань опорно-рухового апарату. Уникнути цього та повернути тіло в робочий стан допоможуть хондропротектори.

Хондропротектори – це препарати, які сприяють відновленню хрящової тканини. Вони постачають в організм корисні речовини, яких організму не вистачає для підтримки здоров’я суглобів, стимулюють синтез синовіальної рідини — густої еластичної маси, яка потрібна для плавного ковзання суглобових поверхонь, а також пригнічують запальні процеси.

Більш детальну інформацію, зібрану на основі останніх наукових досліджень та експериментів, про властивості та користь хондропротекторів Ви можете прочитати у статті Хондропротектори для суглобів та хребта.

На основі наукових досліджень кращими хондропротекторами є:

  • Хондроїтин. Необхідний здоров’ю хрящової тканини. При додатковому прийомі стимулює процеси регенерації хряща, зміцнює кісткові тканини, знижує біль і запалення.
  • Метилсульфонілметан або MSM. Допомагає уповільнити вікові руйнування опорно-рухового апарату та відновитись після травм або захворювань.
  • Глюкозамін. Надзвичайно важливий для здоров’я суглобів, при додатковому прийомі швидко відновлює хрящові тканини, повертає рухливість, пригнічує запалення та біль.
  • Гіалуронова кислота. Живить хрящові тканини, стимулює регенеративні процеси, попереджає артрит та артроз, захищає суглоби при інтенсивних навантаженнях.

До того ж у ролі хондропротекторів можуть виступати і багато природних речовин, наприклад, рослинні екстракти куркуми, босвеллії, кори білої верби, люцерни та кігтя диявола. Усі вони мають хондропротекторні властивості.

Хондропротекторы

Деякі речовини з цього списку можна отримати з їжі, але вони засвоюються не найкращим чином.

Тому найкращими хондропротекторами є спеціально розроблені добавки. В їх основі – лише натуральні компоненти високої якості у чітко вивіреному дозуванні. Такі БАДи проходять кілька стадій перевірки якості, що гарантує їхню безпеку.

Виробники пропонують препарати, в яких поєднується відразу кілька активних речовин, наприклад, глюкозамін з хондроїтином або гіалуроновою кислотою.

Такі комплекси дають максимально виражений позитивний ефект протягом короткого періоду часу. Вибрати хондропротектори в виді комплексних препаратів Ви можете на сайті Biovit.ua

Якщо ж при виборі кращого хондропротектора Ви відчуваєте труднощі – тоді Вам може допомогти безкоштовна консультація фармацевта, вона доступна на тому самому сайті для кожного відвідувача.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні