Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаРізнеЯк отримувати газету «На пенсії» на нову адресу?

Як отримувати газету «На пенсії» на нову адресу?

Этот материал также доступен на русском языке
Часто у наших газетних передплатників, які були змушені змінити місце проживання через військові дії, постає питання: невже доведеться відмовитися від газети, на яку вже оформили передплату?

Хвилюватися не варто. Газету ви обов’язково отримаєте, потрібно лише перекласти передплату на нову адресу. Як це зробити?

Оформлюємо переадресацію підписки

Крок 1. Зверніться до найближчого поштового відділення.

Крок 2. Поставте абонемент на передплату. Якщо ж абонемент ви втратили, пред’явіть документ, що засвідчує вашу особу.

Крок 3. Напишіть заяву на оформлення переадресації та заповніть бланк абонементу, який вам видадуть у поштовому відділенні, із зазначенням нової адреси доставки.

Переадресація підписки буде діяти до кінця терміну, на який виписано видання. При цьому є виключення: наприклад, ви не зможете переадресувати підписку, якщо до закінчення терміну доставки залишився один місяць.

Якщо газета все ж таки не приходить

Крок 1. Зверніться до поштового відділення за місцем проживання.

Крок 2. Поставте абонемент на переадресацію передплати.

Крок 3. Напишіть скаргу. Зазвичай, такі заяви «Укрпошта» розглядає у п’ятиденний термін. Про результати перевірки вам повідомить співробітник поштового відділення, який відповідає за доставку періодичних видань.

Якщо у вас виникли додаткові питання, телефонуйте на «гарячу лінію» «Укрпошти»: 0 (800) 300-545. Щоб зв’язатися з оператором, прослухайте меню та натисніть цифру «9».

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні