Найпростіше засушити петрушку пучками. Промийте гілочки зелені, обсушіть їх і з’єднайте в пучки, скріпивши гумкою або ниткою. Потім готові зв’язки підвісьте на мотузку в сухому приміщенні, що провітрюється або на відкритому повітрі, але щоб на них не потрапляло пряме сонячне світло. Таке сушіння займає в середньому близько тижня, залежно від температури та вологості повітря.
Повністю висохлу зелень звільняють від стебел і подрібнюють – для цього досить просто розтерти її. За бажання можна ще трохи підсушити на повітрі.
Суху петрушку зберігають у скляних ємностях із щільною кришкою або у паперових пакетах, прокладених фольгою, у темному місці.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, кому не можна їсти петрушку.
20 травня у більшості областей, окрім північних, знову буде дощ. У вівторок буде ще волого,…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Мариновані овочі - чудова добавка до будь-яких закусок.
У різних регіонах почали з'являтись підроблені платіжки за комунальні послуги.
Трохи відволіклися – і з кухні долинає запах пригорілої страви. І яєчня, і м'ясо, і…
Хвороби, операції, стреси, перевтома – все це позначається на силі й тембрі голосу, може навіть…