Найпростіше засушити петрушку пучками. Промийте гілочки зелені, обсушіть їх і з’єднайте в пучки, скріпивши гумкою або ниткою. Потім готові зв’язки підвісьте на мотузку в сухому приміщенні, що провітрюється або на відкритому повітрі, але щоб на них не потрапляло пряме сонячне світло. Таке сушіння займає в середньому близько тижня, залежно від температури та вологості повітря.
Повністю висохлу зелень звільняють від стебел і подрібнюють – для цього досить просто розтерти її. За бажання можна ще трохи підсушити на повітрі.
Суху петрушку зберігають у скляних ємностях із щільною кришкою або у паперових пакетах, прокладених фольгою, у темному місці.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, кому не можна їсти петрушку.
Сезон баклажанів у розпалі – саме час приготувати ароматну та соковиту страву з фаршем, овочами…
В Україні змінили правила залучення осіб до суспільно корисних робіт під час воєнного стану. Нові…
Уже цієї зими українці можуть залишитись без опалення просто посеред морозів, причина – у змі…
В Україні ухвалили важливі зміни, що стосуються військовозобов'язаних. Що саме змінилося.
Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС часто не розуміють, чому їм призначають пенсію за віком. Пояснює…
У платіжках за житлово-комунальні послуги з'являються борги, попри оплату. Споживачам пояснили, з чим це пов'язано.