П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаСтаттіЧому пансіонати Life-House – гідний вибір для ваших близьких?

Чому пансіонати Life-House – гідний вибір для ваших близьких?

Этот материал также доступен на русском языке
У цій статті ми хочемо розповісти про мережу пансіонатів Life-House, які протягом 6 років заслужили на довіру багатьох українців. Ці пансіонати дозволяють людям старшого віку з комфортом та у гідних умовах проживати свої золоті роки.

В останні роки в нашій країні набувають все більшої популярності пансіонати для людей похилого віку. Нерідко родичам, яким необхідно здійснювати догляд за людиною похилого віку, доводиться багато працювати, їздити у відрядження або займатися з маленькими дітьми. Тому догляд за старою людиною може лягти на їхні плечі важким тягарем. Часто непоганим вирішенням подібних ситуацій є розміщення родича в одному з приватних пансіонатів для людей похилого віку, які разюче відрізняються від будинків для літніх радянського типу.

Мережа пансіонатів знаходиться у Києві (на правому та лівому берегах), а також у передмісті столиці, тому вам завжди буде зручно відвідати ваших рідних, яких ви тут розмістите.

Тут можуть бути люди старшого віку з різними захворюваннями, у тому числі хворі, що лежать. Персонал пансіонату піклується також людей, які перенесли операцію, інфаркт, інсульт, різні травми (зокрема перелом шийки стегна).

Перебуваючи під турботою персоналу Life-House, ваш родич вчасно прийме прописані лікарем ліки, завжди буде викупаний, охайно одягнений і смачно нагодований. Також персонал закладу (за потреби) виміряє тиск, температуру тіла та рівень цукру в крові. У пансіонатах регулярно проводиться легка оздоровча гімнастика, яка дозволить вашому родичу відчувати себе бадьоро та бути у гарному настрої.

Співробітники пансіонату Life-House прагнуть не просто забезпечити професійний сервіс догляду за літніми людьми, але й створюють теплу обстановку, щоб кожен постояль почувався тут як удома.

Перелічимо основні переваги пансіонатів Life-House:

  • Захист та безпека кожного постояльця. У будинках використано контрольований доступ, продумано плани евакуації, застосовано сучасні рішення (відеоспостереження, охоронна система, сигналізація, вогнегасники, датчики пожежної безпеки тощо).
  • Затишні умови проживання із приємним інтер’єром. У приміщеннях пансіонатів завжди комфортна температура, в номерах є цифрове та/або супутникове телебачення, кондиціонери, багатофункціональні ліжка для лежачих постояльців, ліжка з бортиками, пристрої для людей з інвалідністю (пандуси, поручні, кнопка виклику медперсоналу тощо). /li>
  • Бюджетна вартість вартість проживання (ціна залежить від кількості місць у кімнаті та стану постояльця) та стартує від 300 гривень на добу.
  • Турбота персоналу (доглядальниць та медсестер) про постояльців у режимі 24/7.
  • Збалансоване 4-разове харчування, яке передбачає потреби людей похилого віку та враховує супутні захворювання постояльців.
  • Наявність власного саду на території пансіонату для освіжаючих прогулянок з лавочками та столиками для відпочинку.

Щоб отримати більше інформації про пансіонатів Life-House, побачити фотогалерею інтер’єру та екстер’єру, відвідайте офіційний сайт компанії life-house.ua. Так ви зможете переконатися, що це гідний варіант проживання для літнього родича.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні