Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаЗдоров'яТри найкращі способи підняти гемоглобін

Три найкращі способи підняти гемоглобін

Этот материал также доступен на русском языке
Без подиху життя немає. Це очевидно. Але в організмі є речовини, без яких саме дихання стало б марним. Одне з них – гемоглобін.

Якщо гемоглобіну обмаль, тіло недоотримує кисень. Серце, мозок, інші органи починають страждати від гіпоксії, що позначається на їх працездатності та нашому самопочутті загалом. Виникають характерні симптоми анемії (так називають нестачу гемоглобіну).

Як підняти його кількість у крові

  • Мед з волоськими горіхами та журавлиною – чудовий засіб для підвищення цінного білка в крові. Можна змішати у рівних пропорціях. Краще вживатиме відразу дрібними порціями, як тільки приготували.
  • Напій із шипшини з медом – корисний не тільки для імунітету та загальної життєвої сили, а й для підвищення гемоглобіну. Шипшину потрібно заварити в термосі на кілька годин, а мед додати безпосередньо перед вживанням.
  • Трав’яний збір. Взяти по дві столові ложки кропиви та листя ожини, а також по три столові ложки звіробою та квітів ромашки. Все це подрібнити, перемішати і, помістивши в термос, залити близько 700 окропу. Настій настій пити по склянці тричі на день.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні