Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляЯк число нашого дня народження впливає на долю?

Як число нашого дня народження впливає на долю?

Этот материал также доступен на русском языке
Нумерологія – це не ворожіння та не містика, це наука, яка вивчає вплив цифр та чисел на долю людини. Сьогодні поговоримо про те, як день народження, а точніше, число нашого дня народження впливає на долю і характер.

Народжені 1, 10, 19 та 28 числа кожного місяця знаходяться під впливом Сонця

Ці люди практичні, цілеспрямовані, мають великі плани на майбутнє і життя в цілому. Вони створені для успіху, завжди думають про щось нове і відчувають, що прийшли у цей світ для великої місії. Їм важко працювати у підпорядкуванні. Люблять перебувати у центрі уваги. З них виходять хороші оратори, керівники, оскільки люди, народжені у певні дати, мають хороші організаторські здібності. Вони мають здорові амбіції та гарний захисний механізм, вони з першого клацання готові стати на захист або навіть перейти в напад. Але при цьому вони є дуже сентиментальними, хоча за лідерською природою це не завжди помітно.

Важливо відзначити, що Сонце відповідає за свого батька, тому цим людям більше, ніж іншим, важливо мати добрі стосунки з батьком, інакше у них будуть проблеми з хребтом, зором і серцем, а також блокуватиметься соціальна реалізація.

Люди, народжені 2, 11, 20 та 29 числа – під керуванням Місяця

Для них дуже важливе партнерство, оскільки за своєю природою вони миротворці. Це м’які, довірливі, сумнівні, чутливі люди, які мають великий творчий потенціал. За своєю природою вони ніжні, повільні, емоційні, романтичні. Вони хороші співрозмовники, завжди вислухають, допоможуть порадою. Вони мають вроджену схильність до психології, вони добре відчувають настрій інших людей. Вміють гармонійно вбудовуватись у поточну ситуацію в колективі або з конкретною людиною. Але, на жаль, свої ідеї без сторонньої допомоги їм реалізувати складно. Їм не вистачає лідерських якостей, щоб самостійно та швидко ухвалити рішення.

Для людей, які перебувають в управлінні Місяця, важливими є стосунки з мамою.

Люди, народжені 3, 12, 21 та 30 числа – під керуванням Юпітера

Ці люди – найкращі педагоги, дуже якісно доносять знання як дитині, і дорослому. Вони мають величезні інтелектуальні здібності і вчений склад розуму, що дозволяє їм проникати в суть багатьох речей і розбиратися в них. Мають схильність до вивчення різних наук, з легкістю та радістю передають свої знання і все життя когось навчають або професійно, або аматорськи. Вимогливі не лише до оточуючих, а й до себе. Люблять дисципліну та порядок. Це відкриті, щедрі та духовні люди. Їм, як і сонячним, важко працювати у підпорядкуванні. Може спостерігатися деяка критичність чи колючість щодо інших людей.

Люди, народжені 4, 13, 22 та 31 числа – під керуванням Раху

Ці люди завжди знають, що й кому казати, а що ні. У них хороша інтуїція, але якщо вони до неї не прислухаються, все легеня для них стає важким. Раху впливає на ментальну складову людини, тобто на те, як людина мислить. Для таких людей важливе матеріальне середовище. До того ж Раху дає людям, які народилися під його керуванням, надзвичайну спостережливість. Вони здатні дуже швидко досягти хороших матеріальних результатів. Ці люди – революціонери. Вони прийшли сюди, щоби прокладати свій шлях, розламувати стереотипи і будувати нове. Вони не шукають легких шляхів і звикли битися, тому часто не схильні дослухатися порад, а роблять все по-своєму.

Люди, народжені 5, 14 та 23 числа – під керуванням Меркурія

Вони відчувають задоволення від руху, їм подобається коли багато справ, завдань, планів. Вони дуже активні, рухливі у житті, але не дуже завбачливі. Цікаві, різноманітні, багатогранні, які легко навчаються, мають великий потенціал до підприємницької діяльності, добре розуміють психологію спілкування з різними людьми, дипломатичні, готові йти на компроміс. Ці люди не присвячують одній справі все своє життя. Їм складно всидіти одному місці і довго виконувати одні й самі дії – вони мають яскрава потреба у зміні обстановки. У них багато друзів та корисних знайомств, зв’язків. Вони можуть і повинні займатися підприємницькою діяльністю, вони ідеальні продавці, можуть продати все що завгодно (адже Меркурія недарма називають богом торгівлі!). Вони мають гарне почуття гумору. Але їхнє життя схоже на американські гірки. Вони можуть бути як кілька разів багатими, так і зруйнованими до нуля. Людям, народженим під Меркурієм, дуже важливо стежити за тим, що і кому вони кажуть.

Люди, народжені 6, 15 та 24 числа – під керуванням Венери

Сприймають цей світ з допомогою почуттів. У цих людей особлива м’яка енергетика. Вони привабливі у спілкуванні, це естети, які обожнюють красу, затишок, комфорт. Вони творчі та талановиті. Люблять прикрашати. Одягаються красиво та зі смаком. Привабливі. Націлені на матеріальний добробут та стосунки, сім’ю, у них багато друзів. Їм дуже важливо бути затребуваними. Вони мають сильну інтуїцію. Дуже відчувають нещирість та лицемірство.

Люди, народжені 7, 16 та 25 числа – під керуванням Кету

Все життя прагнуть незалежності. У них неординарне мислення та ідеї. Вони дуже вдумливі. Їм марно щось доводити і пояснювати, вони все одно зроблять по-своєму.Люблять усамітнення та подорожі, небайдуже ставляться до природи. Не класифікують людей на поганих та добрих, багатих та бідних. Чи здатні сприймати духовний бік життя. Вони мрійники, мають багату уяву та деяку відстороненість. Незалежні, волелюбні, схильні до самотності, трохи розсіяні.

Люди, народжені 8, 17 та 26 числа – під керуванням Сатурна

У них чудово виходить брати до уваги всі дрібниці, з них виходять дуже хороші керівники та бізнесмени, оскільки ці люди можуть легко керувати великими підприємствами. Після 35 років рекомендується бути поблажливішим до своїх близьких. Люди терплячі, у душі революціонери. Часто стикаються з нерозумінням оточуючих. Компенсацією їхнього революційного складу розуму є їхнє добре серце, тому вони схильні до благодійності. Хоча самим просити допомоги в інших буває непросто, і найчастіше вони роблять самостійно. Вже з дитинства їм властива серйозність, згодом ця якість переростає у відповідальність. Це цілеспрямовані та рішучі люди. Якщо вони не піддаються ліні, вони досягають високої соціальної реалізації та матеріального успіху.

Люди, народжені 9, 18 та 27 числа – під керуванням Марса

У цих людей дуже сильний внутрішній стрижень, вони природжені керівники і ніколи не дадуть себе образити, у них міцна психіка і розум, мають змагальний дух, тому люблять посперечатися і відстояти свою точку зору. Найчастіше займаються спортом. Це лідери та переможці. Вони добре розвинений захисний механізм, тому можуть бути запальними і агресивними. Мають вроджене почуття справедливості. Це люди, які люблять труднощі. Вони сповнені ентузіазму, натхнення і завжди поспішають досягти поставленої мети. Вони не терплять втручання у свою роботу та ненавидять критику.

Нумерологія – цікава наука, але не варто покладатися лише на числа. Пам’ятайте, що ми самі – вершителі своїх доль.

Джерело: ukr.media

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні