Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк позбавитися запаху фарби після ремонту?

Як позбавитися запаху фарби після ремонту?

Этот материал также доступен на русском языке
Ремонт закінчено, але, здається, щось не так. Залишилося відчуття чогось недоробленого. Що це? Недоліки в інтер'єрі? Чи не там стоять меблі? Ні те, ні інше – залишився запах фарби.

Як позбавитися запаху після ремонту? Якщо провітрювання не допомагає, використовуйте ці засоби.

ПОВАРЕНА СІЛЬ

Ефективний засіб у протистоянні запахам фарб на олійній основі. Необхідно розставити в кількох місцях кімнати ємності з водою та доданою до неї кухонною сіллю. Або просто насипати сіль у тарілки (не менше 2 кг).

ДЕРВ’ЯННЕ ВУГІЛЛЯ

Деревне вугілля можна купити в магазині (продається для мангалу). Достатньо розкласти вугілля в кілька тарілок і поставити по кімнатах. Через лічені години абсорбент повністю вбере всі отруйні аромати.

МИТТЯ ПОКРАШЕНИХ ПОВЕРХНОСТІВ

Це справді ефективний метод. Однак простою водою тут не обійтись. Щоб запах «пішов», у воду слід додати трохи оцту. Такий розчин не тільки швидко усуне неприємні аромати фарби, він також зробить забарвлену поверхню менш липкою.

ВАЖЛИВО! Категорично не рекомендується виливати в унітаз воду, яку промивали кисті після фарбування. Частинки фарби можуть осісти в трубах і стати джерелом постійного неприємного запаху у квартирі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні