Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілля5 міфів про пиво, які ніколи не були правдою

5 міфів про пиво, які ніколи не були правдою

Этот материал также доступен на русском языке
Важко, напевно, знайти людину, байдужу до пива. У цьому напої гармонійно поєднуються приємний освіжаючий смак і дивовижний аромат, які тішать смакові рецептори та м'яко впливають на емоційний стан. Історія оточує його ореолом міфів.

Можливо, в деякі ви вірите, а ось видання Eat this, not that вирішило розвінчати кілька міфів про пиво: чи дійсно через нього росте живіт і чи темніші види напою міцніші, ніж світлі?

1-й міф: пиво не можна пити перед лікером (будь-яким іншим міцним алкоголем)

Дослідження показує, що похмілля не стає легшим залежно від того, в якому порядку ви п’єте алкогольні напої (і навіть якщо ви п’єте взагалі лише один вид спиртного протягом усього вечора).

2-й міф: темне пиво міцніше за світлого

Потрібно оцінити вміст алкоголю в напої, щоб визначити, чи справді він міцніший. Наприклад, Guinness може здаватися міцнішим через темний колір, але містить всього 4,2% алкоголю. Навпаки, Budweiser може здатися легшим варіантом, але насправді містить більше алкоголю – 5%.

3-й міф: через пиво виникає пивний живіт

Тільки пиво не може змусити живіт збільшитися в розмірах. Вся справа в надмірному споживанні калорій, хворих звичок і малорухливого способу життя.

4-й міф: пиво завжди слід подавати крижаним

Цей напій напрочуд стійкий і може витримувати різні температурні переходи. Пивовари стверджують, що різні сорти пива слід подавати за різної температури, а деякі навіть за кімнатної.

5-й міф: розливне пиво викликає сильніше похмілля

Відповідь коротка: різниці немає. Похмілля викликає вживання алкоголю незалежно від його джерела та виду.

Джерело: Eat this, not that

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні