А ”злодійськими” огірки названі тому, що у рецепті використовується дуже багато часнику. Також наприкінці приготування додається горілка, через що огірочки виходять дуже хрусткими, а банки ніколи не “вибухають”.
Даний рецепт консервованих огірків з горілкою та часником у банках на зиму гарантує їх хрускіт при поїданні та шикарний смак від інгредієнтів, що входять до нього.
Огірки, закатані в банки, добре зберігаються, причому добре стоять за нормальної кімнатної температури. Навіть без оцту, без пастеризації та стерилізації банок.
При такому способі заготівлі горілка та часник додадуть огіркам цікавий смак та хрумку щільність. Приємного апетиту!
Сучасна картка чіпа - це не просто пластиковий носій даних. Вона поєднує функції ідентифікації, безпеки…
Більшість людей використовує майже вдвічі більше прального порошку, ніж потрібно. Це призводить не тільки до…
Магнітні збурення формуються через активність Сонця. Викиди корональної маси та посилені потоки сонячного вітру здатні…
Від мінусових ночей до майже весняного тепла. Чим здивує понеділок?
Як підготувати грядки зараз, щоб навесні зібрати рекордну кількість моркви. Дві техніки підзимового посіву, які…
Кулінарний хіт у будь-яку пору року. Ось як приготувати смачну і корисну страву з інгредієнтів,…