П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк стирати синтепонову куртку в машинці?

Як стирати синтепонову куртку в машинці?

Этот материал также доступен на русском языке
Як ви зрозуміли, прати синтепонові речі в автоматичній пральній машині можна. Головне, це робити правильно.

Розберемося, як без помилок випрати куртку на синтепоні, щоб не зіпсувати практичну і найчастіше улюблену зручну річ.

  • Перед тим як помістити синтепонову куртку в машинку, застебніть ґудзики, блискавки і відстебніть комір.

  • Помістіть виріб у спеціальний мішок для прання, можна використовувати бавовняну наволочку, еластичні колготки великого розміру або зробити мішечок зі старого тюлю або капронової фіранки.

  • Завантажте куртку в машинку і влийте рідкий миючий засіб, можна – засіб для посуду. Звичайний порошок використовувати не рекомендується, можуть залишитись білі смуги. Виберіть режим «делікатний» або «синтетика» і виставте температуру води від 30 до 40 градусів. Обов’язково відключіть віджимання і увімкніть функцію «додаткове полоскання».

  • Куртки з утеплювачем заборонено викручувати та розтягувати. Тому, щойно завершиться прання, дістаньте куртку і обмотайте її махровим рушником, щоб увібралася волога.

  • Якщо помітите ділянки синтепона, що збився, можна акуратно розправити його руками і струсити куртку. До речі, щоб під час прання наповнювач не збивався, помістіть у барабан два тенісні м’ячики.

  • Повісьте куртку на вішалку та вивісьте на балкон або на вулицю. Але так, щоб сонячне проміння не потрапляло на тканину.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні