П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДозвілляНе думай про погане – захворієш!

Не думай про погане – захворієш!

Этот материал также доступен на русском языке
В одному з паризьких госпіталів молодий психолог Емілі К'ї на свій страх і ризик, посилаючись на головлікаря, зобов'язалася своїм хворим тричі на день вголос або подумки повторювати по 10 разів фразу «З кожним днем я почуваюся все краще і краще». Причому повторювати це не механічно, а якомога яскравіше.

І що ви думаєте? Вже за місяць пацієнти цього лікаря стали головним джерелом розмов медичного персоналу госпіталю, а згодом і всієї Франції.

Дивно, але факт: тяжкохворі одужували протягом місяця, у деяких хворих навіть зникла потреба у хірургічному втручанні. Тобто підтвердився здогад великого вченого давнини Парацельса, який стверджував, що дива творить віра.

Наше здоров’я – прямий наслідок мислення людини. Ніхто не ставить під сумнів, що між психічним і фізичним станом людей існує прямий зв’язок.

Один з найважливіших психологічних законів говорить: словесне вираження любові, симпатії та захоплення посилює життєву енергію того, до кого воно звернене. А злі та недобрі слова зменшують енергію слухача.

Загальна кількість захворювань, пов’язаних із поганими думками, продовжує неухильно зростати. Щоб протистояти їм, треба слідувати пораді давніх мудреців — радіти життю, хоч би яким важким він був!

Отже, здоров’я, життя та доля людини безпосередньо залежать від її думок. Думаєш про хороше – чекай хорошого. Думаєш про погане – погане і отримаєш. Те, про що ми постійно думаємо, переростає в переконання, що це має чи може статися. І ця віра породжує подію.

Саме тому з сьогоднішнього дня починаємо думати лише про хороше, сподіватися лише на найкраще. І ще, ніколи не переживайте через дрібниці!

Візьмемо на озброєння два золоті правила американського кардіолога Роберта Еліота, визнаного спеціаліста з профілактики інфарктів та серцевої недостатності.

Правило перше: Не засмучуйтесь через дрібниці.
Правило друге: Усі дрібниці.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні