І не хочеться постійно відмивати каструлю. Пропонуємо оригінальний спосіб варіння буряка для салату в целофановому пакеті.
1. Ретельно промийте коренеплоди та обсушіть паперовим рушником. Хвостики та шкірку обрізати не треба.
2. Візьміть целофановий пакет, покладіть у нього вимиті коренеплоди та чайну ложку
цукру. Цукор додають для того, щоб буряк у процесі варіння не втратив свого насиченого кольору. Щільно зав’яжіть пакет, попередньо випустивши повітря.
3. У каструлю з окропом обережно покладіть пакет із буряком. Продовжуйте варіння
залежно від розмірів коренеплодів – від 25 до 60 хвилин.
4. Щоб овочі швидше охолодилися, а шкірка легко чистилася, відразу після закінчення
варіння просто в зав’язаному пакеті помістіть буряк у посудину з холодною водою.
Буряк, відварений у пакеті, має насиченіший смак і запах, зберігає яскравий колір,
не стає водянистим при тривалому виварюванні.
Читайте также: Який буряк найкорисніший: сирий, варений чи печений?
За 10 днів розпочнеться новий навчальний рік. Розповідаємо, хто з учителів зможе піти на пенсію…
В Україні діє правило, яке захищає від мізерних пенсій окремих громадян – їхні виплати починаються…
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.