1. Ядра волоських горіхів зберігають у герметичній скляній або бляшаній тарі у
темному та прохолодному місці. Не можна зберігати очищені горіхи в поліетиленовому
пакеті, вони можуть загнити.
2. Термін зберігання горіхів при кімнатній температурі – близько двох тижнів.
3. Щоб зберегти очищені горіхи до півроку, їх складають у скляну банку, щільно
закривають кришкою та прибирають до плюсового відділку холодильника.
Щоб у них не розвивалися гнильні мікроорганізми, горішки рекомендується спочатку просмажити в духовці, не допускаючи при цьому виділення олії, інакше вони набудуть гіркого смаку.
Якщо потрібно зберегти горіхи до наступного врожаю, їх запаковують у щільні
поліетиленові пакети, герметично запаюють та прибирають до морозильної камери. Щоб вони не ввібрали в себе сторонніх запахів, їх зберігають окремо від інших продуктів, особливо від дуже пахучих.
Читайте також:
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…