1. Ядра волоських горіхів зберігають у герметичній скляній або бляшаній тарі у
темному та прохолодному місці. Не можна зберігати очищені горіхи в поліетиленовому
пакеті, вони можуть загнити.
2. Термін зберігання горіхів при кімнатній температурі – близько двох тижнів.
3. Щоб зберегти очищені горіхи до півроку, їх складають у скляну банку, щільно
закривають кришкою та прибирають до плюсового відділку холодильника.
Щоб у них не розвивалися гнильні мікроорганізми, горішки рекомендується спочатку просмажити в духовці, не допускаючи при цьому виділення олії, інакше вони набудуть гіркого смаку.
Якщо потрібно зберегти горіхи до наступного врожаю, їх запаковують у щільні
поліетиленові пакети, герметично запаюють та прибирають до морозильної камери. Щоб вони не ввібрали в себе сторонніх запахів, їх зберігають окремо від інших продуктів, особливо від дуже пахучих.
Читайте також:
Біла, жовта або фіолетова цибуля — яка з них корисніша? Дієтологи пояснюють, як правильно використовувати…
Що таке сновидіння? Священик відповідає на складне питання про духовну природу снів.
Що робити зі старим самоваром, підсклянником із богатирями чи бабусиним буфетом? Ми відповідаємо на запитання…
Ви помічаєте, що знову хочеться їсти, хоча ситно пообідали лише півгодини тому? Надмірно підвищений апетит…
В Україні пенсіонери, що працюють, — звичайне явище. Але чи можна одночасно отримувати пенсію та…
На Одещині зіграли весілля переселенці з Донецької області. Молодятами стали – 83-річний Олексій та 75-річна…