1. Ядра волоських горіхів зберігають у герметичній скляній або бляшаній тарі у
темному та прохолодному місці. Не можна зберігати очищені горіхи в поліетиленовому
пакеті, вони можуть загнити.
2. Термін зберігання горіхів при кімнатній температурі – близько двох тижнів.
3. Щоб зберегти очищені горіхи до півроку, їх складають у скляну банку, щільно
закривають кришкою та прибирають до плюсового відділку холодильника.
Щоб у них не розвивалися гнильні мікроорганізми, горішки рекомендується спочатку просмажити в духовці, не допускаючи при цьому виділення олії, інакше вони набудуть гіркого смаку.
Якщо потрібно зберегти горіхи до наступного врожаю, їх запаковують у щільні
поліетиленові пакети, герметично запаюють та прибирають до морозильної камери. Щоб вони не ввібрали в себе сторонніх запахів, їх зберігають окремо від інших продуктів, особливо від дуже пахучих.
Читайте також:
Пенсійний експерт розповів, як зараховується страховий стаж для пенсії для колишніх військових. Що треба знати.
В Україні стартувала президентська програма «Зимова підтримка», за якою майже кожен громадянин може отримати разову…
Волоські горіхи — корисне і величне дерево, але не всі садівники знають про його приховану…
Пропонуємо вам два перевірені рецепти засолювання сала гарячим розсолом - у банку і з наступним…
Новий опалювальний сезон стартував у надзвичайно напружених умовах. Осінні удари Росії по енергетичній системі стали…
Всеукраїнська благодійна організація Food Foundation відкриває нову реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Набір включає 18…