1. Ядра волоських горіхів зберігають у герметичній скляній або бляшаній тарі у
темному та прохолодному місці. Не можна зберігати очищені горіхи в поліетиленовому
пакеті, вони можуть загнити.
2. Термін зберігання горіхів при кімнатній температурі – близько двох тижнів.
3. Щоб зберегти очищені горіхи до півроку, їх складають у скляну банку, щільно
закривають кришкою та прибирають до плюсового відділку холодильника.
Щоб у них не розвивалися гнильні мікроорганізми, горішки рекомендується спочатку просмажити в духовці, не допускаючи при цьому виділення олії, інакше вони набудуть гіркого смаку.
Якщо потрібно зберегти горіхи до наступного врожаю, їх запаковують у щільні
поліетиленові пакети, герметично запаюють та прибирають до морозильної камери. Щоб вони не ввібрали в себе сторонніх запахів, їх зберігають окремо від інших продуктів, особливо від дуже пахучих.
Читайте також:
Щомісячна надбавка до сімейного бюджету доступна всім – для цього потрібно зареєструватися у спеціальній державній…
Хочете випробувати адреналін, торкнутися таємниць природи і побачити дива, приховані глибоко під землею? Для цього…
Частина пенсіонерів залишилася без доплат до пенсії. У Мінсоцполітики повідомили, чому виплати припинені і чи…
21 серпня в Івано-Франківській, Закарпатті та Чернігівській області очікується невеликий дощ.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня? Дуже важливо у дні з магнітними бурями та напередодні…
Навіщо купувати соус, якщо можна приготувати його самому натуральний, ароматний і без консервантів? Ми ділимося…