Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаСтаттіМиті року: найгарніша бабуся планети Ясміна Россі

Миті року: найгарніша бабуся планети Ясміна Россі

Этот материал также доступен на русском языке
Ясміна Россі офіційно можна назвати однією з найгарніших бабусь на планеті (так її назвав журнал Vogue). Ясміна народилася у Франції, зросла на Корсиці, а в 64 роки продовжує активно працювати моделлю.

Ясміна стверджує, що ніколи не робила пластичної операції, не намагалася нафарбувати сиве волосся (тільки тонувала), не вводила ботокс і взагалі не робила ніяких маніпуляцій з обличчям і тілом.

Спортом також займалася помірно – Ясміна віддає перевагу йозі перед виснажливими тренуваннями.

На питання, в чому її секрет, модель відповідає – їй пощастило з генетикою, а ще вона відмовилася від червоного м’яса (протягом 30 років модель купує виключно органічні продукти), використовує натуральні олії для організму і обличчя, за корсиканською традицією віддає перевагу свіжовичавленим – з виноградного насіння, з’їдає по 1 авокадо за день.

Гарній жінці важко прийняти вік, але Ясміна каже, що ніколи не відчувала комплексів зодо зморшок або сивого волосся.

“Я знаю, що я гарна, – це моє внутрішнє почуття, і інші сприймають мене відповідним чином. Моя зовнішність ніколи не була ідеальною, але я завжди працювала над тим, що всередині, а не над моєю шкірою або тілом. З віком настає спокій і впевненість у собі, бо відчуваєте, що все, що важливо в 20 років, швидкоплинне. Ця впевненість не залишає місця для страхів». Спілкування з онуками, за словами Ясміни, працює краще, ніж будь-яка омолоджуюча сироватка.

Ясміна Россі

Ясміна Россі

Ясміна Россі

Ясміна Россі

Ясміна Россі

Ясміна Россі

Ясміна Россі

Ясміна Россі

Ясміна Россі

Ясміна Россі

Джерело: woman-delice.com

Фото: https://yazemeenah.com/

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні