Таким чином і ви свою систему травлення бережете, і організм витрачає менше енергії на переробку їжі.
Дієтологи поділили їжу на групи згідно з часом її перетравлення.
До першої групи входять продукти, багаті на вуглеводи. Час їх перетравлення – не більше 45 хвилин.
До другої групи входять білкові продукти з невеликою кількістю жиру. Час їх переварювання – трохи більше 2 годин.
До третьої групи належать продукти, у складі яких є складні вуглеводи та крохмаль. Час засвоєння – близько 2-3 годин.
До четвертої групи входять продукти, які перетравлюються понад 3-4 години.
Читайте також:
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…