Таким чином і ви свою систему травлення бережете, і організм витрачає менше енергії на переробку їжі.
Дієтологи поділили їжу на групи згідно з часом її перетравлення.
До першої групи входять продукти, багаті на вуглеводи. Час їх перетравлення – не більше 45 хвилин.
До другої групи входять білкові продукти з невеликою кількістю жиру. Час їх переварювання – трохи більше 2 годин.
До третьої групи належать продукти, у складі яких є складні вуглеводи та крохмаль. Час засвоєння – близько 2-3 годин.
До четвертої групи входять продукти, які перетравлюються понад 3-4 години.
Читайте також:
7 липня на Івано-Франківщині очікується дощ, на решті територій без опадів.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Тиждень починається з важливої астрологічної події — інгресії Урана у знак Близнята. Цей момент можна…
Хочете здивувати гостей чи просто побалувати себе чимось легким та смачним? Спробуйте десерт «Бульбашки» –…
У православній традиції святі посідають особливе місце – не як заміна Богу, а як наші…
Сьогодні у рейтингу країн за тривалістю життя є лідери, де люди живуть понад 85 років,…