Таким чином і ви свою систему травлення бережете, і організм витрачає менше енергії на переробку їжі.
Дієтологи поділили їжу на групи згідно з часом її перетравлення.
До першої групи входять продукти, багаті на вуглеводи. Час їх перетравлення – не більше 45 хвилин.
До другої групи входять білкові продукти з невеликою кількістю жиру. Час їх переварювання – трохи більше 2 годин.
До третьої групи належать продукти, у складі яких є складні вуглеводи та крохмаль. Час засвоєння – близько 2-3 годин.
До четвертої групи входять продукти, які перетравлюються понад 3-4 години.
Читайте також:
Якщо ви шукаєте закуску, яку можна приготувати з доступних овочів, зверніть увагу на цей рецепт.…
Обстріли енергетичної інфраструктури з боку РФ створюють ризик тривалих відключень електроенергії. Центр стратегічних комунікацій розповів,…
Незабаром українцям не доведеться заповнювати довгі форми для сплати комуналки чи податків. НБУ планує спростити…
Сухостій на узбіччях не «нічийний». Як можуть покарати за самовільну заготівлю деревини?
Пенсійний фонд України опублікував свіжу статистику з виплат: більшість пенсіонерів отримують менше ніж 5 тисяч…
Українці зможуть отримати грошову допомогу. Благодійний фонд «Карітас» оголосив про початок прийняття заявок на участь…