Виймають його ложкою разом з м’язгою у скляний або емальований посуд і ставлять у тепле місце на три-чотири дні для бродіння. Довше тримати не варто. Процес вважається завершеним, коли після стиснення м’язги в руці залишається чисте насіння.
При промиванні порожнє насіння і колоплідники спливають на поверхню, а повноцінне насіння залишається на дні. Його викладають на полотно і сушать на відкритому повітрі, оберігаючи від птахів, або у приміщенні, наприклад, на підвіконні.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…