Виймають його ложкою разом з м’язгою у скляний або емальований посуд і ставлять у тепле місце на три-чотири дні для бродіння. Довше тримати не варто. Процес вважається завершеним, коли після стиснення м’язги в руці залишається чисте насіння.
При промиванні порожнє насіння і колоплідники спливають на поверхню, а повноцінне насіння залишається на дні. Його викладають на полотно і сушать на відкритому повітрі, оберігаючи від птахів, або у приміщенні, наприклад, на підвіконні.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Як відрізнити справжню сметану від фальсифікату без лабораторії? Один крапель йоду – і все стане…
Власники карток «Ощадбанку», які їх не використовують протягом року, ризикують втратити зайві гроші. Однак є…
Кабмін суттєво розширив можливості ЦНАПів. Що ще українці зможуть робити одразу в одному місці.
Хрумкі зовні, соковиті всередині - домашні чебуреки з яловичиною легко приготувати, якщо знати пару кулінарних…
Детальне сканування при кожному в’їзд. Які ще “приємні” сюрпризи чекають на українців у Європі з…