Неймовірно смачні фаршировані печериці з горіхами – рецепт вишуканої страви

Этот материал также доступен на русском языке

Фаршировані гриби
Фаршировані печериці – це вишукана страва, яка готується з бюджетних інгредієнтів. Вони ідеально доповнять святковий стіл або звичайну вечерю.

Фаршировані печериці — це універсальна закуска, яка чудово підходить як для сімейної вечері, так і для святкового столу. Поєднання ніжних грибів, обсмаженої цибулі, волоських горіхів і сметани створює насичений смак та апетитний аромат. Готуються такі печериці швидко, а результат завжди тішить.

Раніше ми розповідали, як приготувати фаршировану картоплю з грибами.

Інгредієнти

  • печериці — 10–12 великих штук
  • цибулина — 1 штука
  • волоські горіхи — 100 г
  • сметана — 50 г
  • сіль — за смаком
  • чорний мелений перець — за смаком
  • рослинна олія — для смаження

Приготування

  1. Печериці ретельно помити, відокремити ніжки від шапочок.
  2. Ніжки грибів дрібно посікти ножем.
  3. Цибулю очистити, дрібно нарізати та обсмажити на сковорідці з невеликою кількістю олії до прозорості.
  4. Додати подрібнені ніжки печериць, посолити, поперчити та смажити до повної готовності.
  5. Волоські горіхи подрібнити ножем або в блендері.
  6. Змішати обсмажені гриби з цибулею та горіхами до однорідної маси.
  7. Наповнити отриманою начинкою шапочки печериць.
  8. Викласти гриби на змащене олією деко, на кожну шапочку покласти трохи сметани.
  9. Запікати в розігрітій до 180 °C духовці 15–20 хвилин, доки гриби не набудуть золотистого кольору.
  10. Подавати теплими або холодними, за бажанням посипавши дрібно нарізаною свіжою зеленню.

Читайте також:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?