Надзвичайно тонкі та ніжні млинці можна приготувати навіть без борошна — знадобляться лише два прості інгредієнти. Такий рецепт виручить, коли не хочеться заморочуватися.
Раніше ми розповідали, як приготувати оригінальні морквяні рулети.
Інгредієнти (на 10 млинців)
- яйця — 3-4 шт.
- крем-сир — 150 г
Приготування
- Яйця та сир заздалегідь дістаємо з холодильника. Для однорідності тіста вони мають нагрітися до кімнатної температури. Якщо хочемо зробити вироби пухкими, то додаємо дрібку соди, а також сіль і цукор за бажанням.
- Яйця розбиваємо в ємність блендера, додаємо крем-сир, соду та сіль. Цукор і сіль всипаємо залежно від того, наскільки солодкі хочемо млинці. Суміш збиваємо, поки вона не стане повністю однорідною та гладкою. Також вливаємо ложку олії. Ще раз перемішуємо і залишаємо трохи настоятися.
- Сковороду з невеликою кількістю олії сильно розігріваємо. Щоб вироби не рвалися, потрібне гарне покриття. Тісто вливаємо по половині черпака й смажимо тонкі золотисті млинці.
- Готові вироби бажано одразу з’їдаємо, оскільки вони швидко псуються. Зовні вони майже не відрізняються від звичайних, а за смаком схожі на сирну яєчню.
- Млинці без борошна фаршируємо будь-якою начинкою, як солодкою, так і солоною. Добре поєднуються вони з бананом і згущеним молоком, а з несолодких наповнювачів підходить червона риба.
Вас також можуть зацікавити новини:









