Здивуйте своїх рідних і гостей найсмачнішим італійським пирогом, який готується за особливим правилом: усіх інгредієнтів потрібно по 12 ложок! Це дуже зручно та швидко – переконайтесь у цьому самі!
Раніше ми розповідали, як приготувати банановий пудинг в мікрохвильовці: смачний десерт за 7 хвилин.
Інгредієнти
- Борошно – 12 столових ложок
- Цукор – 12 столових ложок
- Молоко – 12 столових ложок (240 мілілітрів)
- Рослинна олія – 12 столових ложок (240 мілілітрів)
- Розпушувач – 2 чайні ложки
- Яйця – 3 штуки
- Лимон – половина
- Сіль – дрібка
Приготування
- Беремо глибоку миску і вбиваємо у неї яйця.
- Додаємо цукор та дрібку солі.
- Віночком або міксером на низькій швидкості збиваємо масу до однорідності.
- Вливаємо молоко та олію, знову перемішуємо.
- З половини лимона знімаємо цедру за допомогою дрібної тертки та видавлюємо сік.
- Цедру та лимонний сік додаємо в тісто і ретельно перемішуємо.
- Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем і поступово всипаємо в рідку масу, замішуючи однорідне і густе тісто, по консистенції схоже на те, з якого роблять оладки.
- Форму змащуємо олією і присипаємо борошном.
- Виливаємо тісто і ставимо форму в духовку, нагріту до 180 градусів.
- Випікаємо 30–35 хвилин. Готовність пирога перевіряємо зубочисткою чи дерев’яною шпажкою.
- Охолоджуємо десерт, посипаємо цукровою пудрою, нарізаємо та подаємо до столу.
Вас також можуть зацікавити новини: