Якщо хочете здивувати рідних смачним десертом, не витрачаючи багато зусиль на приготування, спробуйте цей торт. Він готується за лічені хвилини та складається лише з чотирьох інгредієнтів.
Раніше ми розповідали, як приготувати “Наполеон” у склянці.
Інгредієнти
- борошно – 380 г і трохи на розкачування
- цукор – 200 г
- розпушувач – 1 упаковка
- сметана – 200 г
Для крему:
- пудра цукрова – 200 г
- сметана – 600 г
Приготування
- Борошно просійте.
- Сметану змішайте з цукром і збийте міксером або віночком. Додайте ванільний цукор або екстракт за бажанням.
- Всипте розпушувач у борошно і потім борошно додайте до сметанної маси, після чого вимісіть тісто.
- Робочу поверхню присипте борошном. Тісто розділіть на сім частин і розкачайте з них коржі.
- Коржі обсмажте на сковороді. Для цього виріжте кола з тіста по діаметру своєї сковороди.
- Обсмажте на середньому вогні по кілька хвилин з обох боків. Обрізки також підсмажте.
- Сметану збийте з цукровою пудрою до густого стану на повільній швидкості міксера.
- Сформуйте торт, змащуючи коржі кремом, потім обмажте його з усіх боків кремом.
- Обрізки подрібніть до крихти і обсипте торт зверху та з боків.
Вас також можуть зацікавити новини: